نیروگاه پتروشیمی دماوند با منابع داخلی تأمین هزینه می شود

مدیر پروژه طرح پتروشیمی دماوند با اشاره به این که پروژه نیروگاه این پتروشیمی تا سال 97 به بهره برداری می رسد، گفت: تأمین هزینه این پروژه تاکنون با منابع داخلی انجام شده است.

سیدعلیرضا رجایی در گفتگو با خبرنگار شانا درباره نیروگاه پتروشیمی دماوند اظهار کرد: این پروژه به منظور تامین سرویسهای جانبی متمرکز طرحهای فاز 2 توسعه صنایع پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برنامه ریزی شده است.

مدیر پروژه طرح پتروشیمی دماوند با اشاره به این که فاز نخست نیروگاه پتروشیمی دماوند در مدت 18 ماه پایان خواهد یافت، ادامه داد: فازهای دوم و سوم این پروژه نیز به ترتیب بعد از 28 و 38 ماه به نتیجه خواهد رسید.

به گفته وی، محصولات این طرح شامل برق، بخار و انواع آب مورد نیاز مجتمعها، هوای فشرده، اکسیژن، نیتروژن و ارائه خدمات تصفیه پسابهای صنعتی و بهداشتی، کوره زباله سوز برای امحای ضایعات و زباله های جامد و مایع صنعتی و تامین گازطبیعی به عنوان سوخت و خوراک مجتمعهاست.

رجایی افزود: این طرح علاوه بر تولید سرویسهای جانبی و ارائه خدمات، مسئولیت انتقال و تحویل سرویسهای جانبی را در حصار طرحها عهده دار خواهد بود.

مدیر پروژه طرح پتروشیمی دماوند با اشاره به این که این پروژه با به کارگیری روشهای نوین مهندسی و مهندسی ارزش انجام می شود، تصریح کرد: این پروژه با حداکثر استفاده از توان داخلی و روشهای خلاقانه بومی سازی شده است.

وی با بیان این که هم اکنون عملیات خرید تجهیزات لازم و اجرای این پروژه در حال اجراست، گفت: از برجسته ترین بخشهای این پروژه می توان به تکمیل ساخت کالاهای مکانیک و برق، سفارش باقیمانده سیستمهای کنترل، ایمنی، برق و مکانیک براساس اولویتهای اعلامی کارفرما، تحویل و نصب کالاها، عملیات ساخت و نصب پایپرکها، کوبش زمین برای ساخت واحد آب، ساخت آبگیر و ... اشاره کرد.

رجایی یادآور شد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته، پیش بینی می شود در صورت تامین مالی، پروژه در سال 97 به بهره برداری برسد.

مدیر پروژه طرح پتروشیمی دماوند با بیان این که تامین مالی پروژه به صورت فاینانس بوده، افزود: اما تاکنون این امر محقق نشده و از منابع داخلی استفاده شده است.

به گزارش شانا، این طرح تامین کننده سرویسهای جانبی مورد نیاز طرحهای پتروشیمی الفینهای (11، 12 و 16)، آلفا الفین کیان، متانولهای (کیمیای پارس خاورمیانه، دنا، بوشهر، سبلان، ونیران، مرجان، دی پلیمر آرین، آرمان متانول و متانول/آمونیاک ارگ شیمی پارسا)، HDPE مهر، طرحهای آمونیاک-اوره (هنگام، هرمز و لاوان)، متانول-آمونیاک-2 لاوان، C2 ریکاوری بوشهر، طرح PP/PDH شرکت مهر پتروکیمیا، MEG مروارید، MEG پارس فنول، اسیداستیک بوشهر، اتیل بنزن کیان و پروپیلن اکساید کیان است.

کد خبر 254326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =