اجرای 38 پروژه پژوهشی صنعت پتروشیمی در سال 94

شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از ابتدای سال 94 تا پایان آذرماه تعداد 38 پروژه پژوهشی در حوزه صنعت پتروشیمی را با اعتبار بیش از 52 هزار میلیون ریال انجام داده است.

به گزارش شانا، همزمان با فرارسیدن سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در گزارش عملکرد سال 94 خود آورده است که این شرکت به منظور داشتن گامی مؤثر و سازنده همسو با اقتصاد مقاومتی و اعتلای صنعت پتروشیمی کشور از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، 38 پروژه پژوهشی را به اعتبار 52 هزار و 317 میلیون ریال به نتیجه رسانده است.

همچنین این شرکت، ثبت 15 اختراع داخلی و خارجی، انتشار 56 مقاله و برگزاری 28 سمینار را در کارنامه امسال خود ثبت کرده است.

طراحی و ساخت مدول غشایی 4040 در مقیاس صنعتی باتوجه به شرایط اقلیمی کشور و بحران آب و نیاز به بهره جویی از فناوریهای جدید برای تولید آب شیرین برای مصرف شرب و صنعتی از منابع آبهای سطحی، آبهای شور، انواع پسابها و فاضلابهای شهری و صنعتی در دستور کار این شرکت قرار گرفت که در بهار امسال طراحی و ساخت این مدول برای نخستین بار در کشور محقق شد.

این طرح در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فناوریهای آب، خاک و محیط زیست که با هدف بسترسازی زمینه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خرداد 1394 برگزار شد، به عنوان فناوری قابل عرضه در بخش ویژه جشنواره انتخاب شد.

براساس این گزارش، همچنین امسال آزمایشگاه پژوهشهای فنی شرکت نیز به منظور توانمندسازی و ایجاد زیرساختهای لازم، تجهیز و راه اندازی شد که هدف از راه اندازی این آزمایشگاه اجرای پروژه هایی در زمینه تصفیه آب، پساب و خوردگی با تمرکز بر تصفیه بیولوژیکی، تربیت گونه های تک باکتری، تصفیه فیزیکی و شیمیایی پسابهای صنعتی و بازیابی آب و تصفیه پساب به روش اکسیداسیون پیشرفته است.

دستگاههای موجود در این آزمایشگاه شامل فریزدایر، فریزر 80-درجه سانتیگراد، انکوباتورشیکردار، انکوباتور دمای پایین، هودلامینارفلو، استیرر، شیکر رومیزی، هم زن مکانیکی، آون ورتکس، PH متر، ترازو و انوکسیمیت است.

تعامل با شرکتها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی

همسو با اقتصاد مقاومتی دانش بنیان و به منظور ارتقای جایگاه پژوهش و فناوری در صنعت پتروشیمی، این شرکت مبادرت به تشکیل کمیته بین الملل کرده است و در یک بازه زمانی کوتاه این شرکت توانست جلسات متعددی را با شرکتهای صاحب لیسانس و پیشرو جهانی برگزار کند و در نشستهایی متعدد، مدیران آن شرکتها آمادگی خود را برای همکاری پژوهشی و فناورانه در صنعت پتروشیمی ایران اعلام کردند.

از جمله این شرکتها می توان به شرکتهایی از کشورهای نروژ، فرانسه، آلمان، اتریش، ژاپن، چین، استونی، اسپانیا، آمریکا و غیره اشاره کرد.

علاوه بر شرکتهای بین المللی، ارتباطات خوبی این شرکت با مراکز پژوهشی، دانشگاهها و شرکتهای داخلی داشته است که حاصل این تعاملات عقد تفاهمنامه همکاری با پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1394 بوده است.

شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با داشتن سه مرکز تهران، اراک و ماهشهر، راه اندازی مرکز عسلویه را نیز با توجه به ویژگیهای این منطقه در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش شانا، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با مجموعه ای از پژوهشگران و فناوران جوان تلاش کرده است تا مجموعه ای از دانش پژوهان، محققان و صنعتگران متعهد را گردهم جمع آورد و با بهره جویی از این پتانسیل برای چشم انداز ارائه دهنده فناوریهای مهم تولید محصولات پتروشیمی در کشور و رتبه نخست تأمین کننده فناوری برای شرکت ملی صنایع پتروشیمی حرکت کند.

حضور این شرکت در تراز جهانی، رقیبی جدی برای شرکتهای ارائه دهنده فناوری در سطح منطقه است که با فروش دانش برای ذینفعان، منافع اقتصادی و برای کشور امنیت فناوری خلق خواهد کرد. این شرکت درنظر دارد در پایان برنامه ششم توسعه کشور، خودکفا و در پایان برنامه هفتم، شرکتی درآمدزا شود.

کد خبر 254578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =