بانکهای ایرانی می توانند در پاکستان شعبه داشته باشند

رئیس بانک مرکزی پاکستان در آستانه سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد، تاکید کرد: تمام موانع از مسیر فعالیت دوباره شعب بانکهای ایرانی در پاکستان کنار رفته و هر بانک ایرانی که بخواهد در پاکستان شعبه دایر کند، بلافاصله انجام خواهد شد.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، اشرف محمود واترا، رئیس بانک مرکزی پاکستان با بیان این که هیچ مانعی برای ایجاد شعب بانکهای ایرانی در پاکستان وجود ندارد، گفت: در سالهای گذشته بانک ملی ایران برای ایجاد شعبه در پاکستان ابراز علاقمندی کرده بود و اکنون اگر بانک ملی یا هر بانک ایرانی دیگر همچنان علاقمند به حضور در پاکستان باشد، از آن به گرمی و با آغوش باز استقبال می‌کنیم.

وی افزود: در سالیان گذشته، بانکهای پاکستانی نیز در ایران فعال بودند و امروز که صف طولانی بانکهای خارجی برای ایجاد شعب خود در ایران شکل گرفته است، تعدادی از بانکهای پاکستانی نیز خواستار حضور در ایران هستند و با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای بالای تجاری و اقتصادی در ایران، بانکهای زیادی به دنبال بازگشایی شعبات خود در این کشور هستند.

محمود واترا تصریح کرد: اخیرا، حدود سه هفته پیش نمایندگانی از سه بانک پاکستانی شامل بانک الفلاح، بانک پنجاب و بانک میزان همراه هیئت بزرگ اتاق بازرگانی و صنایع لاهور به ایران سفر کردند و این سه بانک از ظرفیت بسیار بالایی برای همکاری با شرکتهای تجاری و اقتصادی ایران و بانکهای ایرانی برخوردار هستند.

رئیس بانک مرکزی پاکستان عنوان کرد: بازار و عرصه اقتصاد و تجارت پاکستان و فعالان تجاری و بخش خصوصی این کشور بسیار علاقمند به همکاری با ایران هستند و از زمان لغو تحریمها تاکنون، رفت و آمدهای زیادی میان دو کشور در حوزه های یاد شده انجام شده و زمینه های خوبی برای همکاری فراهم شده است که با سفر قریب الوقوع حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان، این زمینه ها به مراتب آماده‌تر خواهد شد و گسترش بیشتری خواهد یافت.

وی گفت: هر روز روند تحولات و پیشرفت زمینه های همکاری اقتصادی و تجاری و بانکی میان ایران پاکستان به سرعت پیش می‌رود و تقریبا هر روز یک پیشرفت تازه و یک تحول جدید در این زمینه میان دو کشور انجام می‌شود، بانکها و اتاقهای بازرگانی و صنایع و بخشهای خصوصی دو کشور با هم در تماس هستند و کارهای خوبی در حال انجام است.

محمود واترا افزود: تحریمها شامل دو بخش بود: یکی تحریمهای سازمان ملل و دیگری تحریمهای وضع شده از سوی آمریکا. هنوز بخشهایی از تحریمهای وضع شده از سوی آمریکا علیه ایران به قوت خود باقی است. بنابراین تراکنشهای بانکی میان ایران و پاکستان فعلا می‌تواند از طریق ارزهایی نظیر یورو، ین ژاپن، پوند انگلیس یا هر ارز خارجی دیگر غیر از دلار آمریکا انجام شود.

رئیس بانک مرکزی پاکستان تصریح کرد: با توجه به این که نظر آمریکا درخصوص رفع تحریمهای سازمان ملل علیه ایران مثبت بوده است، امیدواریم تحریمهای وضع شده از سوی خود آمریکاییها نیز با گذر زمان و با پیشرفت تحولات مثبت، برطرف شود، زیرا درصورتی که این تحریمها ادامه یابد، این تنها ایران نیست که ضرر می‌کند، بلکه ادامه این تحریم موجب خسارت پاکستان، خود آمریکا، کشورهای اروپایی و تمام کشورهایی خواهد بود که روند همکاریهای اقتصادی و تجاری خود را با ایران عملا آغاز کرده‌اند.

شایان یادآوری است که دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری روزهای ششم و هفتم فروردین ماه در راس یک هیئت بلندپایه اقتصادی و سیاسی و به همراه هیئت بزرگی متشکل از دهها نفر از فعالان عرصه های تجاری و اقتصادی و بخش خصوصی، به اسلام آباد سفر خواهد کرد.

کد خبر 257079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =