ارزیابی فناورانه، ویژگی اصلی مناقصات 10 گروه تجهیزات نفتی است

مدیرکل تجاری سازی فناوری و ساخت وزارت نفت، ارزیابی فناورانه را ویژگی اصلی در برگزاری مناقصه های پروژه 10 گروه کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت عنوان کرد و گفت: جزئیات این پروژه در همایش «صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» تشریح می شود.

پرویز سنگین در گفتگو با خبرنگار شانا، با بیان این مطلب افزود: تاکنون در جریان اجرایی کردن پروژه بومی سازی 10 گروه کالا و تجهیز مورد نیاز صنعت نفت، مناقصه 9 گروه برگزار و بیش از 50 قرارداد مشتمل بر قراردادهای ساخت تجهیزات سرچاهی، رشته تکمیل درون چاهی، پمپ سرچاهی، مته حفاری، ابزارهای اندازه گیری در حفاری و پیگ هوشمند با سازندگان امضا شده است.

وی  اعلام کرد: ارزیابی فناورانه مناقصه گران از سوی پژوهشکده سیاستگذاری علم و فناوری و صنعت دانشگاه صنعتی شریف اجرایی می شود.

سنگین با اشاره به برگزاری همایش «صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» در 28 فروردین ماه امسال، عنوان کرد: پنل پنجم این همایش با عنوان «نقش پروژه ساخت ١٠ گروه کالا و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت در انتقال و توسعه فناوری با مزیت تجاری-رقابتی و با رویکرد افزایش توان زنجیره ارزش صادرات خدمات فنی- مهندسی» برگزار می شود.

وی که خود دبیری پنل پنجم همایش را عهده دار است، در مورد این پنل توضیح داد: تشریح صدور گواهینامه کیفیت و نقش آن در ارتقای کمیت و کیفیت سازندگان کالاها و تجهیزات صنعت نفت، نقش نهاد قانونگذاری در ارتقای توان ساخت داخلی کالاها و نقش مدیریت درست داراییهای فیزیکی برای ساماندهی فعالیتهای دانش بنیان در حوزه نفت از جمله مباحثی است که در پنل پنجم مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار شانا، همایش «صنعت نفت دانش بنیان، تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» 28 فروردین ماه امسال در مرکز همایشهای بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار و در جریان آن، عملکرد صنعت نفت در اجرای این سیاستها در قالب هفت پنل اختصاصی بررسی می شود.

بر پایه این گزارش، پنل نخست به بررسی نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه دانش بنیادین فناوری در حوزه بالادست صنعت نفت (اکتشاف و تولید) اختصاص دارد و در پنل دوم، نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه دانش بنیادین فناوری در حوزه پایین دست این صنعت (صنایع پالایش؛ پتروشیمی و گاز) بررسی می شود.

نقش شرکتهای اکتشاف و تولید (E&P) و شرکتهای پیمانکار عمومی (GC) در انتقال و توسعه فناوری برای تحقق صنعت نفت دانش بنیان در پنل سوم و نقش شرکتهای یادشده در ارتقای توان داخل (Local Content) با سیاست بازار در مقابل توسعه فناوری در پنل چهارم همایش مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

نقش پروژه ساخت ١٠ گروه کالا و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت در انتقال و توسعه فناوری با مزیت تجاری-رقابتی و با رویکرد افزایش توان زنجیره ارزش صادرات خدمات فنی-مهندسی در پنل پنجم و موضوع بهینه سازی مصرف انرژی از طریق اصلاح فرایندها و انتقال و توسعه فناوریهای بهینه سازی در پنل ششم بررسی می شوند. همچنین نقش نهاد تنظیم کننده مقررات (رگولاتوری) برای انتقال و توسعه فناوری و ارتقای توان داخل برای تحقق اهداف صنعت نفت دانش بنیان در دستور کار پنلهای ششم و هفتم همایش قرار می گیرد.    


کد خبر 258164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =