انتظارات متقابل دانشگاهها و صنعت نفت تشریح شد

انتظارات متقابل دانشگاهها و صنعت نفت در همایش «صنعت نفت دانش بنیان؛ تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» مطرح و مقرر شد صنعت نفت، خواسته های دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی را بررسی کند.

به گزارش خبرنگار شانا، رکن الدین جوادی امشب (شنبه، 28 فروردین ماه) در پنل جمع بندی همایش «صنعت نفت دانش بنیان، تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی»، با بیان این مطلب افزود: فرهنگ انجام کار مشترک درازمدت بین کارفرما و دانشگاهها نیاز به زمان دارد و این فرهنگ باید فیمابین دوطرف به بلوغ کافی برسد. 
 
وی با اشاره به قراردادهای توسعه فناورانه مخازن که اواخر سال 93 بین شرکت ملی نفت ایران و برخی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور امضا شد، عنوان کرد: دانشگاهها درخواست دارند که سطح انتظارات صنعت نفت متناسب با توانمندیهای موجود آنها باشد و فرصتی ایجاد شود که بتوانند به بلوغ مورد نظر برسند. 
 
به گفته وی، دانشگاهها خواستار تسریع گردش کار در مجموعه وزارت نفت و ایجاد اعتماد متقابل شده اند؛ همچنین درخواست سازوکار مالی مشخصی دارند و این که با متولیان مرتبطی سروکار نداشته باشند و مرکزیت مشخصی آنان را تمشیت کند. 
 
جوادی با بیان این که نگرانیهایی که در صنعت نفت است به دلیل پیچیدگیهای میدانهای نفت و گاز است، افزود: انتظاراتی که به واسطه این فرصت ارزشمند برای موسسات علمی فراهم شده است، زمینه مناسبی را برای ارتقای آنها فراهم می کند و ثمربخشی این فعالیتهای مشترک، نیازمند فرهنگسازی متقابل است.

به گزارش خبرنگار شانا، همایش «صنعت نفت دانش بنیان، تبلور اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی» از صبح امروز (28 فروردین ماه) با حضور مقامهای عالیرتبه کشور و مدیران ارشد نفتی در سالن همایشهای بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت آغاز بکار کرد و دقایقی پیش به کار خود پایان داد. 

کد خبر 258331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =