مهمترین رویدادهای دومین روز نمایشگاه بین المللی نفت تهران

روز هفدهم اردیبهشت ماه ١٣٩٥ دومین روز از برگزاری بیست ویکمین نمایشگاه بین المللی نفت تهران است که با افزایش ٣٠ درصدی کشورهای شرکت کننده نوید روزهای بهتری را برای صنعت نفت ایران می دهد.

به گزارش شانا، نمایشگاه بیست ویکم نخستین نمایشگاه صنعت نفت ایران است که بعد از برچیده شدن تحریمها و آغاز اجرای برجام برگزار می شود و فضای امیدوار کننده آینده منجر به افزایش ٦٤ درصدی حضور شرکتهای بین الملی نفت شده است.

به گفته رکن الدین جوادی، مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران و معاون وزیر نفت، نمایشگاه بین المللی نفت تهران  فرصت مناسبی برای آشنایی شرکتهای داخلی و خارجی با یکدیگر است که زمینه را برای خودکفایی بیشتر در صنعت نفت و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی فراهم می کند.

معاون وزیر نفت با بیان این که در این دوره از نمایشگاه، نخستین بار شرکتهایی از کانادا و استرالیا حضور دارند، تعداد کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه را ٤٠ کشور عنوان کرد.

این گزارش، در برگیرنده خلاصه مهمترین اخبار منتشره در روز دوم بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش وپتروشیمی تهران است:

وزیر نفت عمان به نمایشگاه نفت تهران آمد

محمد بن حمد الرمحی، وزیر نفت و گاز عمان در جریان بازدید از نمایشگاه بین المللی نفت تهران، از غرفه شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا) بازدید کرد.

وی در این دیدار با اشاره به نخستین حضورش در این نمایشگاه، گفت: نمایشگاه در سطح مطلوبی برگزار شده و استقبال شرکتها قابل توجه بوده است.

وزیر نفت و گاز عمان ، در بازدید از غرفه شرکت ملی گاز ایران نیز گفت: مذاکرات طرح صادرات گاز ایران به عمان به طور جدی پیگیری می شود.

تصمیم گیری درباره طرح «فریز نفتی» در اختیار وزیر نفت است

سیدمحسن قمصری، مدیرامور بین الملل شرکت ملی نفت ایران دربازدید از شانا درباره طرح «فریز نفتی» (تثبیت تولید نفت خام در سطح ماه ژانویه) با بیان این که تصمیم گیری درباره طرح «فریز نفتی» در حدود اختیارات شرکت ملی نفت ایران نیست، تصریح کرد: این موضوع در اختیار وزیر نفت است.

آماده سازی ناوگان خدمات دریایی برای صادرات گاز ایران به عمان
علیرضا کاملی، مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران پیشرفت پروژه صادرات گاز ایران به عمان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: پروژه صادرات گاز ایران به عمان در مرحله دریافت مجوز برای اجاره کشتیهایی است که امور خدمات دریایی را انجام می دهند.

قراردادهای فروش نفت در پساتحریم بلندمدت است

سیدمحسن قمصری، مدیرامور بین الملل شرکت ملی نفت با بیان این که قراردادهایی که در پساتحریم برای فروش نفت امضا شده است، گفت: هیچکدام از قراردادها به صورت تک محموله نیست بلکه در قالب قراردادهای بلند مدت انجام می شود.

وی درباره امضای قراردادهای بلندمدت و یکساله با شرکتهای اروپایی افزود: تاکنون با شرکت توتال فرانسه، سپ سا هلنیک یونان و شماری از شرکتهای ایتالیایی قراردادهای فروش نفت امضا شده است.

مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت درباره واردات بنزین نیز گفت: از ابتدای امسال تاکنون روزانه ١٢ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است که این محموله ها از کشورهای آسیایی بوده است.

قمصری درباره همکاری با شرکت ویتول سوئیس نیز مطرح کرد: ایران به این شرکت گازوئیل و دیگر فرآورده های نفتی را تحویل و در مقابل بنزین می گیرد. البته تهاتر میان صادرات فرآورده های نفتی و واردات بنزین با این شرکت انجام نمی شود و هزینه ها به طور کامل تسویه می شود.

امیدواری شرکت ادونس انرژی به تامین مالی پروژه های نفت و گاز

نماینده شرکت ادونس انرژی کره جنوبی ابراز امیدواری کرد که همکاری این شرکت در پروژه های نفت و انرژی ایران، پس از حل مسئله فاینانس و تامین مالی این پروژه ها، آغاز شود.

طرح نمکزادیی بنگستان ٢ با ظرفیت روزانه ٣٠ هزار بشکه راه اندازی شد

حمید راکی، مدیر مهندسی و ساختمان مناطق نفتخیز جنوب خبر داد: با پایان یافتن طرح نمکزدایی بنگستان اهواز- ٢ از روز جمعه روزانه ٣٠ هزار بشکه نفت خام در مدار عملیات تولید قرار گرفت.

معاون وزیر انرژی لهستان: زمان سبقت از دیگران برای همکاری با ایران فرارسیده است

مایکل کورتیکا، معاون وزیر انرژی لهستان با ابراز شگفتی از حضور گسترده شرکتهای خارجی در بیست و یکمین نمایشگاه صنعت نفت ایران گفت: اکنون برای حضور در صنعت نفت ایران باید از دیگران سبقت بگیریم.

شرکت آلمانی:بازگشت ایران به صنعت نفت جهان باید شتاب گیرد

نماینده شرکت آلمانی مس اسپشل آلمان  ضمن تأکید بر ضرورت شتاب بخشی به بازگشت ایران به صنعت نفت جهان، گفت با حذف تحریم ها بازار ایران روزآمد شده است. ضمنا، معتقدم ایران تنها در زمینه نفت نیست که می تواند عرض اندام کند.

تلاش شرکت فرانسوی برای یافتن شریک در صنعت نفت ایران

مدیر عامل شرکت فرانسوی آی پی سی ضمن ابراز امیدواری برای یافتن شریکانی در صنعت نفت ایران، از سرگیری سیستم انتقال بانکی بین المللی را در پیشبرد همکاری شرکت خود با ایران بسیار موثر دانست.

نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه فناوریهای کلیدی صنعت نفت

 پانل «نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه فناوریهای کلیدی صنعت نفت و قطب بندی مراکز پژوهش و فناوری» با حضور استادان و مدیران پژوهشی شرکتهای اصلی وزرات نفت برگزار شد.

کاهش تولید نفت کوره در پالایشگاهها به ١٠ میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد

شهاب الدین متاجی مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، میزان سرمایه مورد نیاز در بخش انتقال، ذخیره سازی و توزیع حدود ٥٠٠ میلیون دلار و برای کاهش تولید نفت کوره در بخش پالایش را ١٠ میلیارد دلار پیش بینی کرد.

وی با اعلام این خبر گفت: طبق برنامه ریزی به عمل آمده به کمک دانشگاهها و موسسه های پژوهشی مانند پژوهشگاه صنعت نفت دانش فنی فرآیندهای مختلف تدوین می شود تا بتوانیم با سرمایه گذاری انجام شده صنعت نفت دانش بنیان را تقویت کرده و به پیش ببریم.

متاجی، ارزش افزوده به دست آمده از سوی پالایشگاهها را در اثر تبدیل نفت کوره ١٠ دلار به ازای هر بشکه نفت خام عنوان کرد و گفت: این مسئله می تواند برای بخش خصوصی که پالایشگاهها را اداره می کند، جذاب باشد.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، از پروژه ای در زمینه احداث پایانه نفتی درجاسک نیز خبر داد.

نمایشگاه نفت پایگاه بسیار با اهمیتی برای ارتباط با صنعت نفت ایران است

مدیر بخش آسیایی شرکت لیسر (LESER) آلمان روز جمعه (١٧ اردیبهشت) گفت که ما حتی در هنگام تشدید تحریم ها نیز در ایران و در کنار مشتریان خود باقی مانده و این کشور را ترک نکرده ایم.

نمایشگاه نفت نخستین گام برای حضور بلند مدت در ایران است

مدیر بازاریابی بین المللی شرکت "بائوتو لیانده اویل اند مکانیکال" (Baotou Liande Oil and Mechanichal Co. Ltd) چین روز جمعه گفت که در نخستین روز نمایشگاه صنعت نفت، مشتریانی یافته است.

واحد تصفیه گازوییل پالایشگاه بندرعباس امسال به بهره برداری می رسد

مسعود سعادت، مجری طرح افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندرعباس، پیشرفت فیزیکی طرح افزایش ظرفیت بنزین پالایشگاه بندرعباس ٩٦,٧ درصد اعلام کرد وگفت: شمارش معکوس برای بهره‌برداری از طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده‌های نفتی پالایشگاه بندرعباس آغاز شد.

قرارداد تامین قطعات مورد نیاز مجتمع پارس جنوبی از شرکتهای داخلی امضا می شود

مسعود حسنی، مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان این که در ایام نمایشگاه سه قرارداد با شرکتهای داخلی امضا می شود گفت: این قراردادها همسو با تحقق برنامه های اقتصادی مقاومتی که از جمله برنامه های اصلی کشور و صنعت گاز است امضا می شود.

وی در ادامه با بیان این که تامین قطعات مورد نیاز مجتمع از شرکتهای داخلی به عنوان یک اصل برای این مجتمع مطرح است، اظهار کرد: مجتمع گاز پارس جنوبی برنامه های کوتاه و بلند مدتی در حوزه خودکفایی و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی دارد.

رشد ٢ برابری تردد نفتکشهای خارجی در دوره پسابرجام

سید پیروز موسوی، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی از افزایش ٢ برابری تردد نفتکشهای خارجی در پایانه های نفتی در دوره پسابرجام خبر داد و به تردد نفتکشهای کشورهای اسپانیا، رومانی، نروژ، چین و ژاپن پس از تحریمها اشاره کرد.

پژوهشگاه نفت و دانشگاه دلفت هلند در حوزه ازدیاد برداشت همکاری می کنند

استاد دانشگاه دلفت هلند با حضور در غرفه پژوهشگاه صنعت نفت، اعلام کرد: این دانشگاه در حوزه ازدیاد برداشت با پژوهشگاه صنعت نفت همکاری می کند.

برداشت گاز ایران از پارس جنوبی به ٨٠٠ میلیون مترمکعب در روز می رسد

علی اکبر شعبانپور، مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس با بیان این که امسال با راه اندازی ٥ فاز پارس جنوبی در برداشت سالانه با قطر برابر خواهیم شد، اظهارکرد: با افتتاح همه فازهای پارس جنوبی برداشت روزانه ایران از این میدان مشترک به ٨٠٠ میلیون مترمکعب در روز می رسد.

وی تصریح کرد: سال ٩٢ قطریها ١,٩ برابر ایران از میدان مشترک پارس جنوبی برداشت می کردند که با راه اندازی فازهای پارس جنوبی طی سه سال اخیر هم اکنون برداشت ایران به ٧٥ درصد برداشت قطریها رسیده است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره توسعه فاز ١١ پارس جنوبی نیز اظهارکرد: توسعه این فاز از پارسال در اولویت شرکت نفت و گاز پارس قرار گرفته بود اما به دلیل محدودیت منابع مالی به دنبال شرکتهایی بودیم تا بتوانند با تامین منابع مالی با اولویت حفاری اجرای این فاز را شروع کنند. به احتمال فراوان توسعه این فاز نیز براساس قراردادهای جدید نفتی انجام خواهد شد.

شعبانپور درباره مشکل صدرا برای ساخت سکوهای پارس جنوبی نیز اظهارکرد: طی سه سال اخیر جلسه های متعددی با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت و همچنین ورود وزیر نفت برای حل مشکل صدرا برگزار شد که هم اکنون به نظر می رسد این مشکلات با اعلام قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا مبنی بر این که مالکیت صدرا به این شرکت بازگشته، در حال حل شدن است.

ظرفیت تولید روزانه گاز کشور ٩٠ میلیون مترمکعب افزایش یافت

عبدالحسین ثمری، معاون عملیات شرکت ملی گاز ایران گفت: پارسال نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن روزانه ٩٠ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز طبیعی کشور افزوده شد و پارس جنوبی بیشترین سهم از این افزایش تولید را به خود اختصاص داد.

تلاش برای داخلی سازی تامین کالاهای موردنیاز شرکت پخش

محمدرضا مظلومی، مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه، پارسال ٩٦٠ قلم کالا را به ارزش ١٧٢ میلیارد ریال از داخل تامین کرده است، گفت: در سال گذشته معادل یک میلیون و ٩٠٣ یورو خرید داخلی داشته ایم که در قالب ٥١ قلم کالا انجام شد.

تعیین معیارهای قطب بندی مراکز علمی و پژوهشی

یوسف جوادی نیا مدیر کل امور پژوهش وزارت نفت در نشست تخصصی «نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در انتقال و توسعه فناوریهای کلیدی صنعت نفت و قطب بندی مراکز پژوهش و فناوری» معیارهای قطب بندی مراکز علمی و پژوهشی را بیان کرد.

جوادی نیا با بیان اینکه حدود 5500 قطب علمی اولیه شناسایی شده در مورد محورهای اصلی پژوهشی گفت: پژوهشها در دو بعد فناوری و مهندسی، مطالعات راهبردی – کلان و علوم انسانی و اجتماعی مطرح است که نتایج مطالعات راهبردی در دستیابی به نتایج قابل قبول بسیار حائز اهمیت است.

تحقق ارکان افتصاد مقاومتی در نمایشگاه نفت

سید امیر طالبیان، مشاور اجتماعی وزیر نفت، این نمایشگاه را فرصتی برای تحقق ارکان اصلی اقتصاد مقاومتی  مشتمل برتقویت تولید داخل، دستیابی به فناوریهای روز دنیا  و افزایش بهره وری دانست.

وی، با بیان این که اگر بخواهیم همچنان با فناریهای گذشته ادامه دهیم، نمی توانیم اقتصاد مقاومتی را محقق کنیم، اظهار کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای آشنایی با آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه های مختلف اکتشاف ، تولید و بهره برداری است.

نماینده شرکت آلمانی آندریتز سیستم اعلام کرد که پیشرفت ایران چشمگیر است و این شرکت با رویکرد مثبت به آینده اقتصادی ایران امیدوارانه منتظر بازگشت کاری دوباره خود به ایران است.

آمادگی شرکت ایتالیایی برای مشارکت با فعالان صنعت نفت ایران

مدیر عامل شرکت ایفیند در ایتالیا گفت: تجربه خوبی از همکاری با ایران داریم، حتی زمانی که ایران تحریم بود و اکنون پس از لغو تحریمها، ایران را بیشتر از پیش حمایت می کنیم.

امضای تفاهمنامه همکاری صنعتی میان ایران و ایتالیا

انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران و انجمن شیرآلات صنعتی ایتالیا تفاهمنامه همکاری صنعتی امضا کردند.

مائوریتزیو برانکالئونی، رئیس انجمن شیرآلات صنعتی ایتالیا نیز در نشست گفت: ایران و ایتالیا در بسیاری از زمینه ها با یکدیگر همکاری دارند که امیدواریم بتوانیم به انتقال دانش میان دو کشور کمک کنیم.

اعلام وفاداری شرکت آلمانی به بازار ایران

مدیر صادرات شرکت آلمانی بوهمر گفت: اکنون که تحریم ها شکسته شدند ما همچون سالهای گذشته درصدد گسترش همکاری خود با ایران هستیم و در دو هفته آینده وارد قراردادهای جدید به صورت سرمایه گذاری مشترک با چند شرکت ایرانی می شویم.

انحصار آمریکا در تولید دستگاه انشعاب گیری گرم شکسته شد

ولی ا... دینی، مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی گفت: دستگاه انشعاب گیری گرم (HAT TAP) در قالب پروژه پژوهشی و با هدف تحقق سیاستهای اقتصادی مقاومتی از سوی کارشناسان شرکت گاز استان آذربایجان شرقی ساخته شد.

شرکت اماراتی : موانع شکوفایی صنعت نفت ایران بر طرف شده است

مدیر کل شرکت اماراتی کلهر اعلام کرد که با توجه به پایان یافتن تحریمها، صنعت نفت ایران در مرحله شکوفایی دوباره است.

وی که برای سهولت در همکاری با ایران دفتری در کیش دایر کرده، ابراز امیدواری کرد: ایران تا کنون مانند غنچه ای بوده ولی اکنون در حال شکوفایی است و عطر آن به زودی همه جا را آکنده می کند.

پتروپارس به بلوغ رسیده است

حفیظ الله صالحی، مدیرعامل شرکت بهره برداری و مدیریت شرکت پتروپارس، با بیان این که شرکتهای داخلی تا ١٠ سال پیش تجربه ای در امر راه اندازی و بهره برداری نداشتند، گفت: با این حال، پتروپارس پس از ترک شرکتهای خارجی، توانست پروژه های خود را در فازهای ١٥و ١٦ و ١٢ راه اندازی و اجرا کند.

مصرف ٢,٥ میلیارد مترمکعب گاز در استان همدان

محمد مهدی مهدوی، مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با بیان این که پارسال در مجموع ٢٤ هزار و ١٥٦ اشتراک جدید پذیرش شده است، افزود: با ایجاد زیرساختهای گازرسانی در سطح استان، پارسال ١٠٣ روستا و ١٦٣ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز پیوسته و هم اکنون ٩٩ درصد جمعیت شهری و روستایی سطح استان از مزایای گاز طبیعی برخوردارند.

شرکت نروژی: مایل به بازگشت به بازار خوب ایران هستیم

مدیر فروش شرکت فایرنور نروژ گفت که این شرکت که از سالهای پیش در ایران تجربه فعالیت داشته، مایل به بازگشت به بازار خوب ایران است.

١٢٠ پروژه پژوهشی در دستور کار مرکز خلق فناوری وزارت نفت

حمیدرضا کاتوزیان، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به ١٢٠ پروژه پژوهشی که در دستور کار این مجموعه قرار دارد، گفت: ٩٨ درصد این پروژه ها متقاضی محور است.

وی افزود: پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان مرکز خلق فناوری وزارت نفت در تلاش است پروژه هایی را که به هر طریقی، در حل مشکلات صنعت نفت می تواند نقش آفرین باشد، در برنامه کاری خود قرار دهد.

شرکت ایتالیایی: نمایشگاه صنعت نفت فرصت خوبی برای ارتباط با مشتریان است

مدیرعامل شرکت آی تی تی ایتالیا که بیش از بیست سال است در زمینه طراحی و ساخت تاسیسات نفت در ایران فعالیت دارد، ابراز امیدواری کرد که این شرکت پس از لغو تحریمها نیز به فعالیت در ایران و همکاری با شرکتهای ایرانی، ادامه دهد.

١٥ میلیارد دلار سرمایه گذاری در پنج سال

شهاب الدین متاجی، مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه ظرفیت سرمایه گذاری در حوزه پالایشگاههای نفت کشور تا پنج سال آینده ١٥ میلیارد دلار است، افزود: همایشی با عنوان فرصتهای سرمایه گذاری بنا به یک فراخوان عمومی از شرکتهای داخلی و خارجی در حوزه پالایشگاههای نفت کشور در حال برگزاری است که فرصت مغتنمی برای جذب سرمایه و سرمایه گذاران است.

پالایشگاه نفت آبادان بزودی سودده می شود

فردین علمداری، مجری طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان، با اعلام  مذاکره با چینیها برای تامین فاینانس فاز دوم طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان، افزود: فاینانس فاز نخست این طرح پیش تر از طریق شرکتهای چینی تامین شده بود و امیدواریم عملیات اجرایی آن تا ٦ ماه دیگر آغاز شود.

نقش ایمنی در فعالیتهای سازمان حراست نفت پررنگ تر می شود

علی اصولی، رئیس سازمان حراست وزارت نفت از امضای تفاهمنامه ای میان این سازمان و مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) وزارت نفت خبر داد و گفت: این تفاهمنامه با هدف ارتقای مباحث ایمنی در حراست نفت امضا شده است.

یران نخستین و سریعترین سازنده پمپهای کرایوژنیک در جهان شد

مهدی فرجپورمند، مدیرعامل شرکت پمپهای صنعتی از دستیابی کشور به دانش طراحی و ساخت پمپهای کرایوژنیک خبر داد و گفت: با این دستاورد جدید، ایران از لحاظ مدت زمان ساخت و تحویل به اولین تولید کننده پمپ های کرایوژنیک در جهان تبدیل شد.

دفاتر فنی مشترک میان ایران و شرکتهای خارجی ایجاد می شود

غلامرضا منوچهری، معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور توسعه و مهندسی با بیان این که انتقال فناوری از کشورها و شرکتهای صاحب فن به ایران یکی از وجوه اقتصاد مقاومتی است، گفت: به منظور انتقال فناوری دفاتر فنی مشترک ایجاد و اجرای پروژه مشترک میان کارشناسان ایرانی و خارجی در قراردادهای توسعه ای گنجانده می شود.

وی ادامه داد: امضای قراردادهای فناورانه با دانشگاهها و ساخت ١٠ قلم کالای اساسی صنعت نفت همسو با سیاستهای وزارت نفت برای انتقال فناوری و زمینه سازی همکاری شرکتهای داخلی با شرکتهای خارجی است.

بین المللی شدن صنعت نفت ایران در گرو دانش بنیان شدن است

شهاب الدین متاجی، مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: هم اکنون جز بنزین، در زمینه دیگر فرآورده های نفتی (نفت گاز، نفت کوره و نفت سفید) به مرحله صادرات رسیده ایم.

وی تصریح کرد: رسیدن به مرحله صادرات این فرآورده های نفتی با اجرای طرحهای کیفی سازی، افزایش ظرفیت تولید در پالایشگاهها و افزایش مصرف گاز (توجه به اقدامهای انجام شده در پارس جنوبی) امکانپذیر شده است.

متاجی تبدیل باقیمانده های سنگین پالایشگاهی را از دیگر طرحهای مهم در کنار احداث پالایشگاه ستاره خلیح فارس برشمرد و گفت: با توجه به همین دیدگاه پنج طرح مهم کسب فناوری فرآیندهای درون نفتی تعریف شده است و مسئولیت هر یک از آنها را یک دانشگاه بر عهده دارد.

رکورد نصب سکوها در پارس جنوبی شکسته می شود

علی اکبر شعبانپور، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از نصب ٦ سکو در فازهای پارس جنوبی تا پایان زمستان امسال خبر داد و گفت: نصب همزمان این تعداد سکو در یکسال رکورد جدیدی به شمار می آید.

وی دلیل تاخیر در راه اندازی فازهای ١٧ و ١٨ در بخش دریایی را مشکلات صدرا عنوان کرد و گفت: هر ٤ واحد شیرین سازی این فازها آماده است منتهی به دلیل مشکلات مالی صدرا ساخت سکوها با تاخیر مواجه شد.

شعبانپور تعهد امسال این شرکت را راه اندازی پنج فاز پارس جنوبی عنوان کرد و با بیان این که در بخش خشکی در همه فازهای اولویت دار وضع مطلوبی داریم، اظهار امیدواری کرد با تامین مالی پروژه ها و تعهد پیمانکاران، پروژه های اولویت دار پارس جنوبی تا پایان امسال اجرایی شود.

فازهای اولویت دار امسال پارس جنوبی شامل فازهای ١٧ و ١٨، ١٩ و ٢٠ و ٢١ است.

 تمایل شرکت اوکراینی به گسترش حضور در ایران

 نماینده شرکت موتورسیچ اوکراین با بیان اینکه این شرکت از 10 سال پیش در ایران حضور داشته است گفت این شرکت به گسترش فعالیت و سرمایه گذاری در ایران، پس از لغو تحریمها علاقمند است.

١,٥ میلیارد مترمکعب گاز به مخزن ذخیره سازی سراجه تزریق می شود

هوشنگ مهردادفر، مدیر منطقه سه عملیات انتقال گاز با بیان این که عملیات فرآورش گاز در این تاسیسات از ابتدای فروردین ماه امسال متوقف شده است گفت: عملیات تزریق گاز از ٢٠ فروردین ماه امسال آغاز شده است.

گام مشترک شرکتهای خصوصی برای اجرای پروژه های EPD

تفاهمنامه همکاری مشترک میان شرکت پتروگوهرفراساحل کیش و عملیات اکتشاف نفت در زمینه EPD ( پروژه های یکپارچه حفاری) امضا شد.

پژوهشگاه نفت در حوزه ازدیاد برداشت، تفاهمنامه همکاری امضا کرد

پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت راهبرد انرژی البرز، تفاهمنامه مشترکی را با هدف همکاری در حوزه ازدیاد برداشت امضا کردند.

ظرفیتهای سرمایه گذاری و فناوریهای نو در حوزه نگهداری و تعمیرات معرفی شد

علیرضا اصل عربی مدیر کل راهبردی نظام نگهداری و تعمیرات صنعت نفت٬‌ در هم اندیشی تخصصی با عنوان «ظرفیتهای سرمایه گذاری و فناوریهای جدید حوزه نگهداری و تعمیرات صنعت»، ظرفیتهای سرمایه گذاری و بکارگیری فناوریهای جدید در حوزه نگهداری و تعمیرات صنعت نفت را در سه حوزه نرم افزار٬ سخت افزار و طراحی و ساخت ماشین آلات اعلام کرد.

انتقال فناوری از طریق شرکتهای پیمانکار عمومی تشریح شد

نشست تخصصی نقش و اهمیت شرکتهای پیمانکار عمومی در انتقال توسعه و فناوری برای تحقق صنعت نفت دانش بنیان با حضور مدیران و پیمانکاران عمومی و صاحب نظران در حوزه امور مهندسی و اجرای پروژه ها به میزبانی معاونت امور مهندسی وزارت نفت برگزار شد.

کد خبر 260042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =