به گزارش خبرنگار شانا، در جریان آخرین روز بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این تفاهمنامه ها که در روزهای آینده با دو دانشگاه امیرکبیر و صنعتی شریف استمرار می یابد، معادل 23 میلیون دلار نرم افزار شبیه سازی مخازن در غرفه مشاوران انرژی تهران در مجموعه پارک فناوری پردیس امضا شد که بر اساس آن هر یک از دانشگاههای یاد شده، 40 گواهینامه آموزشی (لایسنس) دریافت خواهند کرد.
محمدباقر غنی زاده، سرپرست مشاوران انرژی تهران در جریان امضای این تفاهمنامه به خبرنگار شانا گفت: این نرم افزای برای مدلسازی پویای مخزن است که با سرعت بیشتر و قیمت پایین تر از دیگر رقبای بین المللی این کار را انجام می دهد.
به گفته وی، مدلسازی پویای مخزن پس از این که مدل زمین شناسی ساخته شد، استفاده می شود که در این مرحله رفتار مخزن، تاریخچه آن را مانندسازی و راستی آزمایی می کند و سپس برای پیش بینی رفتار مخزن به کار می رود تا بهترین مدل برای توسعه میدان انتخاب شود.
غنی زاده با اشاره به نقش اجتماعی شرکت مشاوران انرژی تهران و بیان اهداف تاسیس آن در 25 سال گذشته گفت: شرکت ملی نفت ایران به دلیل نبود مشاور بالادستی نفت، مجبور شده است از مشاوران خارجی در دادگاه لاهه استفاده کند؛ در نتیجه تاسیس این شرکت را برای رفع این نیاز اجتماعی و ملی قرار دادیم.
کامران فتاحی، مدیر سبد پروژه های مشاوران انرژی تهران نیز در حاشیه امضای این تفاهمنامه با توضیح درباره همکاری با دانشگاهها به خبرنگار شانا گفت: این تفاهمنامه در ادامه همکاریهای گذشته این مشاور با دانشگاههای کشور برای تحقق صنعت نفت دانش بنیان است.
وی افزود: متاسفانه تاکنون جامعه دانشگاهی ما برای انجام پژوهشهای خود در زمینه مطالعات مخزن از نرم افزارهای قفل شکسته استفاده می کردند که امید است این تفاهمنامه سرآغازی برای استفاده دانشگاههای کشور از نسخ دارای لیسانس نرم افزارهای بالادستی باشد.
فتاحی همچنین ابراز امیدواری کرد: تفاهمنامه امروز، سرلوحه سایر شرکتهای بین المللی نرم افزارهای نفت و گاز قرار گیرد و آنها نیز با اهدای رایگان نرم افزارهای تخصصی این حوزه در مسیر پیشرفت و بالندگی دانشگاهها گام بردارند و نقش اجتماعی خود را ادا کنند.
مدیر سبد پروژه های مشاوران انرژی تهران عنوان کرد: مطابق توافقهای صورت گرفته با شرکت RFD روسیه این مشاور افزون بر پشتیبانی و آموزش این نرم افزار در داخل کشور در فاز نخست، بر پایه شرکت مشترک ایرانی ـ روسی برای توسعه این نرم افزار در داخل و خارج کشور را در برنامه خود دارد.
نظر شما