۳ تیر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
  • کد خبر: 263556
برنت به زیر 50 دلار رسید

قیمت نفت در بازارهای جهانی در پی ادامه نگرانی ها درباره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و افت سطح ذخیره سازی های نفت خام آمریکا، کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز از نیویورک، قیمت نفت در پایان معاملات روز چهارشنبه (دوم تیرماه) بازار نفت پس از انتشار گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا مبنی بر کاهش بیش از حد انتظار سطح ذخیره سازیهای این کشور و نگرانی سرمایه گذاران از تصمیم بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا، با کاهش روبرو شد.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال با ۷۴ سنت و یا یک نیم درصد کاهش به ۴۹ دلار و ۸۸ سنت برای هر بشکه رسید.

قیمت هر بشکه نفت خام آمریکا که در طول روز به ۵۰ دلار و ۲۲ سنت برای هر بشکه معامله شد و در پایان معاملات روز چهارشنبه به ۴۹ دلار و ۱۳ سنت رسید.

این در حالی است که تقاضای بنزین در آمریکا در ۱۴ هفته گذشته 3.9 درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است.

کد خبر 263556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =