ظرفیت ایستگاه تقلیل فشار گاز زنجان به 30 هزار مترمکعب در ساعت رسید

ظرفیت ایستگاه تقلیل فشار گاز (CGS) مزیدآباد استان زنجان از 20 به 30 هزار متر مکعب در ساعت افزایش یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان در گفتگو با خبرنگار شانا اظهار کرد: این پروژه با هدف تامین گاز روستای شهرستان خدابنده از ایستگاه تقلیل فشار (CGS) واقع در مزید آباد با 996 میلیون ریال اعتبار اجرا شده است.
 
سید سعید عسگریان افزود: این شرکت برای ایجاد زیرساختهای لازم در جهت جلوگیری از افت فشار، ظرفیت ورودی ایستگاههای تقلیل فشار گاز را افزایش داده است.
 
وی تصریح کرد: با توجه به این که زیرساختهای لازم برای جلوگیری از افت فشار در اوج مصرف ایجاد شده است، مشترکان همواره باید مصرف بهینه و ایمن از گاز طبیعی را مد نظر قرار داده و با مصرف بهینه به تولید ملی کمک کنند. 
 
عسگریان با اشاره به این که از مجموع 226 روستای شهرستان خدابنده تاکنون به 57 روستا گازرسانی شده، 81 روستا در حال اجرا و 80 روستا در حال طراحی است، افزود: توجه به نقاط محروم جامعه از اولویتهای اصلی در توزیع عادلانه گاز بوده و در همین راستا گازرسانی به روستاهای این شهرستان در حال اجراست.
 
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان در پایان به رشد برخورداری 18.6 درصدی خانوارهای روستایی استان از مزایای گاز در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: در مجموع، 61 درصد خانوارهای روستایی استان از مزایای گاز طبیعی برخوردارند.
کد خبر 264979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =