توانایی اویک برای حضور در مناقصات برون مرزی تایید شد

شرکت اویک در سه مناقصه برون مرزی در کشورهای عمان و عراق شرکت کرده است که توانایی آن به لحاظ کیفی برای حضور در مناقصه توسعه یک میدان در عراق تایید شده است.

به گزارش شانا، بهزاد محمدی، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساختمان صنایع نفت( اویک)، با بیان این که این شرکت هم‌اکنون در سه مناقصه خارجی در کشورهای عمان و عراق شرکت کرده است، افزود: در عراق، در مناقصه توسعه یک میدان که شرکت‌های بین‌المللی هم حضور داشتند شرکت کردیم و توانایی شرکت از نظر کیفی تایید شده است.

محمدی ادامه داد: همچنین در کشور عمان هم به صورت مشارکتی در مناقصه شرکت کردیم که در حال تهیه پیشنهادهای فنی و مالی هستیم. 

همکاری با مشاور آلمانی برای بازنگری در ساختار اویک  

وی با اشاره به انتخاب این شرکت به عنوان یکی از 11 شرکت تایید صلاحیت شده برای فعالیت در قالب اکتشاف و تولید (E&P)، از همکاری با یک مشاور آلمانی به منظور بازنگری در ساختار این شرکت متناسب با انجام فعالیت‌های آتی در قالب E&P خبر داد و افزود: براین اساس تعریف مجموعه‌ای از پروژه‌های بهبود و تغییر ساختار در دستور کارمان قرار گرفته است. 

محمدی، درباره برنامه این شرکت برای فعالیت در قالب مدل جدید قراردادهای نفتی، افزود: در فاز نخست بنا داریم در کنار یک شرکت خارجی به اجرای پروژه بپردازیم تا از فناوری و دانش مدیریت شرکت‌های بین‌المللی در این حوزه بهره ببریم. 

مدیرعامل شرکت اویک ابراز امیدواری کرد که طی چند سال آینده شرکت‌های ایرانی بتوانند به سطح قابل قبولی از شرکت‌های نفتی بین‌المللی برسند. 

محمدی، توانایی‌های فنی شرکت اویک را در حوزه بالادستی، مدیریت پروژه، مطالعات اکتشافی، مهندسی مخزن، تهیه طرح جامع توسعه (MDP) قابل قبول اعلام کرد و افزود: تامین منابع مالی و مشارکت در ریسک سرمایه‌گذاری از جمله مسائلی است که باید به آن توجه بیشتری شود.  

وی افزود: با توجه به دشواری‌های تامین مالی و البته قبول ریسک سرمایه‌گذاری، شرکت‌های ایرانی می توانند با یکدیگر به صورت مشارکتی در کنار شریک خارجی قرار گیرند که در این صورت ضمن افزایش سهم ایرانی در مشارکت، قابلیت تامین مالی را افزایش و به همین نسبت ریسک خود را کاهش خواهند داد.

مذاکره با شرکت‌های خارجی برای اجرای پروژه مشترک

مدیرعامل شرکت اویک درباره مذاکره با شرکت‌های خارجی برای اجرای پروژه نیز گفت: طرف‌های مذاکره از شرکت‌های آسیایی و اروپایی هستند، ضمن این‌که در حال حاضر نیز تمرکزمان بر روی چارچوب قراردادهای جدید نفتی و آماده شدن برای حضر در پروژه‌هاست. 

محمدی، از جمله مزیت‌های مدل جدید قراردادهای نفتی را ارتقای توان حرفه‌ای و فرایند بین‌المللی شدن شرکت‌های ایرانی دانست.

به گفته وی، شرکت اویک در 2 حوزه بالادست و پایین دست فعالیت کرده، زنجیره خدمات در بالادست را به صورت کامل در اختیار دارد و در حوزه پایین دست هم کل خدمات این حوزه را پوشش می دهد. 

محمدی، اجرای پروژه مشترک با شرکت‌های استات اویل و لویک اویل و همچنین همکاری در میدان نفتی شاه دنیز آذربایجان با شرکت بریتیش پترلیوم، سروش و نوروز با شل، توسعه فازهای 9و 10 با شرکت GS کره جنوبی را از جمله مشارکت‌های اویک با شرکت‌های خارجی در طی سال‌های گذشته اعلام کرد. 

مدیرعامل شرکت اویک گفت: این شرکت در حال حاضر به صورت همزمان در حال اجرای مگا پروژه‌های 17، 18، 20 و 21 پارس جنوبی، ان جی ال 3100 و میدان مشترک آذر است. 

وی افزود: بر اساس برنامه پنج ساله استراتژیک تعریف شده در افق 2020، امیدواریم بتوانیم به یک شرکت بزرگ بین المللی در سطح کلاس جهانی تبدیل شویم. 

به گزارش شرکت ملی نفت ایران، مدیرعامل شرکت اویک تصریح کرد: براین اساس بنا داریم شاخص مدیریت پروژه شرکت را در حد مقیاس جهانی ارتقا دهیم.

کد خبر 271594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =