به گزارش شانا، حمید رضائیان، مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) درباره امضای این تفاهمنامه گفت: براساس این تفاهمنامه شرکت ایزوایکو و شرکت آیاچسی هلند در زمینههای مهندسی، تبادل فناوری، ارتقای مهندسی ایزوایکو، ساخت و تامین تجهیزات با یکدیگر همکاری می کنند.
وی، تعمیر تجهیزات، پر کردن خلاء مهندسی و ساخت موتور را از دیگر موضوعهایی اعلام کرد که در همکاری میان 2 کشور عنوان شده است.
مدیرعامل ایزوایکو، هلند را کشوری کاملا دریایی و دارای صنعت کشتی سازی بسیار قوی دانست که میتواند سبب ارتقای توانمندی شرکت ایزوایکو شود.
رضائیان با بیان اینکه ظرفیت سرمایهگذاری در صنعت کشتیسازی ایران برای هلندیها وجود دارد، گفت: در زمینه دانش تخصصی، انتقال فناوری، ساخت و توسعه تجهیزات زمینههای مطلوبی برای همکاری وجود دارد.
به گفته وی، با ساخت یک شناور بیش از ۱۲۰۰ نفر شغل و بازاری تازه ایجاد می شود که ضمن حفظ اشتغال، توسعه پایدار اشتغال حرفهای را هم به دنبال خواهد داشت.
ملانی شولتزفان هیگن، وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند هم در امضای این تفاهمنامه ابراز امیدواری کرد که همکاریهای لازم میان دو کشور عملیاتی شود.
براساس گزارش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ( ایدرو) وی افزود: شرکتهای هلندی میتوانند در زمینه تامین نیازهای آموزشی و انتقال تکنولوژی به ایزوایکو کمک کنند.
وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند چهارم آبان وارد بندرعباس شد، نمایندگان و رؤسای شرکتهای بینالمللی پیمانکاریِ BAM، کشتیسازی Damen، بندر روتردام، شرکت ساخت و تعمیر زیرساختهای دریایی Royal Boskails Westminster، شرکت فناوری فراساحلی Royal IHC، موسسه تحقیقاتی دریایی STC Greop، شرکت پیمانکاری لایروبی Van Oord و آژانس مهندسی و مشاوره Witteveen+Bos نیز حضور داشتند.
ملانی شولتزفان هیگن وزیر محیط زیست و زیرساخت هلند به دعوت حمید چیت چیان، وزیر نیرو به ایران سفر کرده است.
وی پس از برگزاری دیدارهای متعدد در تهران با مقامها و مسئولان عالی کشور، چهارم و پنجم آبان به بندرعباس سفر کرد.
مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با یکهزار و ١٠٠هکتار مساحت و ٣٨٠هکتار حوضچه آرامش و در حوض خشک با هدف طراحی، ساخت و تعمیر انواع شناورها و همچنین طراحی و ساخت و نصب انواع سازه های فراساحلی در ٣٧ کیلومتری سواحل غرب شهر بندرعباس احداث شده است که به صورت هلدینگ اداره می شود.
نظر شما