به گزارش شانا، علیرضا ترنج زرد اظهار کرد: به منظور کاهش زمان انتظار دکلهای حفاری، انتظارات دکل از جمله موارد مربوط به تامین کالا، مهندسی ساختمان، ترابری و تاخیرهای مربوط به دکل داران شناسایی و تحلیل شد.
وی از کاهش ۹۰ درصدی زمان انتظار تامین کالای مورد نیاز دکلهای حفاری شرکت نفت مناطق مرکزی خبر داد و گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده زمان انتظار مربوط به تامین کالا از ۳۴۰ روز به ۶۴ روز کاهش یافته است.
ترنج زرد افزود: شرکت نفت مناطق مرکزی با هدف حمایت از توان داخل تلاش بر استفاده از تولیدات ایرانی دارد و امید می رود که در سال جاری با تحقق برنامه ریزی های انجام شده زمان انتظار تامین کالا به کمتر از ۳۰ روز کاهش پیدا کند.
مدیرتولید و پشتیبانی شرکت نفت مناطق مرکزی ادامه داد: با برنامه ریزی های انجام شده در سال گذشته زمان انتظار مربوط به ترابری دکل ها نیز به صفر رسید.
کاهش ۳۷ درصدی زمان انتظار دکلهای حفاری
وی از کاهش ۳۷ درصدی زمان انتظار دکلهای حفاری خبر داد و گفت: سرعت حفاری در سال ۱۳۹۲، ۱۶.۸۲ متر دکل بوده و هم اکنون به ۱۹.۰۸ متر به دکل رسیده این در حالی است که تعداد دکل ها از ۲۵ دستگاه به ۱۲ دستگاه کاهش یافته است.
به گزارش شرکت ملی نفت ایران، ترنج زرد توضیح داد: مقوله خدمات پشتیبانی دکلها از دیگر مواردی است که سبب ایجاد زمان انتظار دکلهای حفاری می شود و این موضوع درصد قابل توجهی از تاخیرها را به خود اختصاص می دهد و حتی گاهی توجیهی برای افزایش زمان انتظار دکل داران است.
وی با بیان این که تا پیش از شناسایی زمان انتظار مربوط به خدمات پشتیبانی دکلها، آبرسانی به دستگاههای حفاری و همچنین ارائه سرویسهای جانبی به دکلها از ستاد تهران انجام می شد، گفت: به منظور جلوگیری از هدر رفت زمان مقرر شده که سرویسهای جانبی به دکلها از منطقه استقرار دکل تامین و از توان شرکتهای بهره بردار استفاده شود.
ترنج زرد در مورد کاهش تاخیرات ناشی از اجرای تسهیلات سرچاهی، گفت: در این زمینه یک طرح جامع (Total Plan) از سوی مدیرعامل شرکت نفت مرکزی تدوین شده است به این ترتیب که حفاری یک حلقه چاه را از ابتدا تا انتها برنامه ریزی و زمانبندی می کند که همه موارد مرتبط با حفاری از اخذ قراردادهای زیست محیطی و ساخت سلر و جاده سازی گرفته تا قراردادهای تامین کالا و مواد و ... را شامل می شود.
به گفته ترنج زرد، دستاوردهای 2 ساله شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با سیاستگذاری مدیرعامل شرکت نفت مرکزی و بر پایه برنامه ریزی علمی و پیگیری و حمایت های وی عملیاتی شده است.
نظر شما