سیدامیر طالبیان در گفتوگو با خبرنگار شانا، با بیان این مطلب افزود: این طرح مطالعاتی، سه هدف شناخت آثار و پیامدهای صنعت نفت، نحوه مدیریت این آثار و تلاش برای ایجاد مشارکت مردمی را دنبال میکند.
وی بر آموزش جوانان جویای کار و تقویت مهارت های شغلی تاکید کرد و گفت: توانمندسازی جوانان جویای کار منطقه، گزینه های شغلی بیشتری را پیش روی آنها قرار می دهد و از سوی دیگر، زمینه را برای جذب نیروهای بومی از سوی پیمانکاران طرح ها نیز فراهم میکند.
طالبیان به ضرورت تقویت آموزش در منطقه غرب کارون اشاره کرد و افزود: ساخت، تجهیز و نوسازی مدارس در این زمینه در برنامه است؛ چرا که هم اکنون برخی مدارس به دلیل کمبود فضا سه شیفته کار میکنند.
وی امضای قراردادهای تامین کالاها و خدمات از سوی تولیدکنندگان و شرکت های محلی را در مسیر جلب رضایت عموم مردم منطقه راهگشا و ضروری عنوان کرد و گفت: این اقدام در دست پیگیری است.
محسن امیریان، مدیر نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز در شرکت ملی نفت ایران نیز پیشتر اعلام کرده بود: در طرح اجتماعی، اقتصادی، مدیریتی و زیستمحیطی مناطق نفتی غرب کارون، از تنگه چذابه تا خرمشهر، همه روستاها و شهرها مطالعه میشوند و سپس پیشنهادهایی که بتواند در بهبود وضع اجتماعی، رفاهی، فرهنگی و زیست محیطی مردم منطقه اثربخش باشد، در برنامه اجرایی قرار میگیرد.
به گفته امیریان، مطالعات اولیه از نیازهای رفاهی منطقه غرب کارون نشان میدهد در مجموع باید در مناطق دشت آزادگان و هویزه، ٥٧ مدرسه، ٢١ مرکز درمانی، ٧٤ مجتمع ورزشی، ٨٦ راه شهری و روستایی و ٧٤ آبرسانی روستایی ساخته شود و حتی در طرح مطالعاتی کنونی، ساخت مرکز آموزشهای فنی و حرفهای و مراکز کارآفرینی دیده شده است.
توسعه میدانهای نفتی منطقه غرب کارون پس از میدان گازی پارس جنوبی، اولویت وزارت نفت در دولت یازدهم به شمار میرود. هماکنون روزانه بیش از ٢٦٠ هزار بشکه نفت از میدانهای غرب کارون برداشت میشود و وزارت نفت مصمم است این فرآیند توسعه با آبادانی منطقه همراه شود.
نظر شما