به گزارش شانا، سیروس کیان ارثی از تمایل شرکتهای خارجی برای از سرگیری روابط تجاری با شرکت ملی نفتکش ایران خبر داد و گفت: با توجه به شرایط فراهم شده در پسابرجام و لغو تحریمها، مشکلات ناوگان شرکت از قبیل استفاده از کلاس و بیمه بینالمللی مورد قبول بازار، رفع شده است.
وی افزود: از زمان اجرایی شدن برجام تاکنون، تعداد ۳۰ فروند از کشتیهای این شرکت به شرکتهای خارجی اجاره داده شده است که با توجه به مذاکرات انجام شده، این تعداد تا پایان سال افزایش خواهد یافت.
کیان ارثی، اولویت شرکت ملی نفتکش را تأمین نیاز حمل نفت صادراتی کشور عنوان کرد و گفت: کشتیهای مازاد بر نیاز داخلی نیز به متقاضیان خارجی اجاره داده می شود.
وی با بیان اینکه شرکت ملی نفتکش ایران فعلاً برنامهای برای افزایش ظرفیت ناوگان خود ندارد، یادآور شد: البته این شرکت به منظور حمایت از صنایع داخلی، ساخت 2 فروند کشتی نفتکش فرآوردهبر ۳۵هزار تنی و ساخت سه فروند کشتی نفتکش ۶۳هزار تنی را به شرکتهای داخلی سفارش داده است که امیدواریم بتوانیم با کمک سازندگان داخلی این سفارشات را تحویل گرفته و تعیین تکلیف کنیم.
کیان ارثی ادامه داد: شرکت ملی نفتکش هم اکنون با حفظ ظرفیت و در مسیر کاهش سن متوسط ناوگان، طی یک برنامه استراتژیک پنجساله نسبت به جایگزینی تعدادی از کشتیهای قدیمیتر با کشتیهای نوساز اقدام خواهد کرد.
بر اساس اعلام شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی نفتکش ایران در طول تحریمها بیش از ۹۰ درصد ظرفیت عملیاتی خود را در خدمت صنعت کشور قرار داد تا هیچگونه خللی در روند صادرات نفت کشور ایجاد نشود و هماکنون نیز آماده است تا در صورت نیاز وزارت نفت بدون هیچ مشکلی با تمام ظرفیت در خدمت کشور باشد. همراستا با سیاستهای وزارت نفت در زمینه افزایش تولید و صادرات LPG، برنامهریزیهای لازم برای حضور پررنگتر شرکت ملی نفتکش در این بخش نیز صورت گرفته است.
نظر شما