بهبود شرایط زندگی در مناطق عملیاتی در دستور کار وزارت نفت است

رئیس شورای سیاست گذاری همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت گفت: بهبود شرایط زندگی در مناطق عملیاتی از طریق کمک های مادی و معنوی به دست اندرکاران منطقه ای و استانی در سال های اخیر تاکنون در دستور کار وزارت نفت است.

به گزارش شانا، رکن الدین جوادی بعدازظهر امروز (سه شنبه، 27 تیرماه) در آیین گشایش سومین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت، مسئولیت اجتماعی را بخشی از وظایف سازمانی این صنعت عنوان کرد و گفت: امیدواریم برگزاری این همایش به نهادینه شدن فرهنگ تعامل با ذینفعان و تعمیق باور به مسئولیت اجتماعی در سطح صنعت نفت منتهی شود.

وی با بیان این که پیشینه ایفای مسئولیت اجتماعی صنعت نفت به روزهای نخست تولید نفت و فوران چاه در مسجدسلیمان که بیش از یک قرن پیش بوده است، برمی گردد، ادامه داد: از آن زمان به بعد همگام با فعالیت‌های صنعت نفت، خدمات مختلفی اعم از راهسازی، ایجاد مراکز درمانی، آموزشی و غیره با هدف کمک به مأموریت‌های سازمانی صنعت نفت انجام شد تا زمینه مناسب برای فعالیت‌های این صنعت فراهم شود و در عین حال محیط پیرامونی و مردم نیز از مزایا و امکانات بهتری برخوردار شوند.

رئیس شورای سیاست گذاری همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت شکل گیری تمدنی بزرگ در آبادان را نتیجه چنین رویکردی عنوان کرد و افزود: امروزه وقتی فعالیت‌های اجتماعی مطرح می شود ذینفعان مختلفی مدنظر قرار دارند که نخستین آن در صنعت نفت، دولت است.

جوادی، دومین گروه ذینفع را کارکنان صنعت نفت دانست که اداره این صنعت را برعهده دارند و اظهار کرد: برای دستیابی به اهداف سازمانی لازم است نیازهای کارکنان به آموزش، بهداشت، امکانات رفاهی و غیره تأمین شود.

وی سومین ذینفع را مردم و محیط پیرامونی مناطق عملیاتی نفت و گاز خواند و گفت: با انجام فعالیت‌های توسعه‌ای صنعت نفت، مجموعه‌ای از مزایا و معایب برای ساکنان محیط‌های پیرامونی ایجاد می‌شود که از جمله آن می‌توان به آلایندگی‌ها یا ایجاد اختلاف طبقاتی میان محیط اطراف و امکانات نفتی‌ها اشاره کرد.

معاون نظارت بر منابع هیدروکربوری وزیر نفت یادآور شد: برای توسعه صنعت نفت باید به نحوی عمل کنیم که مردم ساکن در محیط پیرامونی نیز از اقدام‌های صنعت نفت منتفع شوند و پذیرای ما باشند و برای آنها شرایط زندگی را مشابه کارکنانمان ایجاد کنیم.

جوادی در توضیح پرسشی با این عنوان که «آیا صنعت نفت با گستردگی که در حوزه های مختلف مانند پالایشگاه‌ها، پتروشیمی‌ها و گازرسانی در جای جای کشور دارد، مسئول توسعه و آبادانی کل کشور است؟ عنوان کرد: بدون شک پاسخ منفی است اما صنعت نفت نیز باید به نوبه خود در ایفای مسئولیت اجتماعی سهیم باشد.

به گفته وی، آنچه در سال‌های اخیر در دستور کار وزارت نفت و به ویژه طرح عمران مناطق نفتخیز قرار گرفته است بهبود شرایط زندگی در مناطق عملیاتی از طریق کمک‌های مادی و معنوی به دست اندرکاران منطقه‌ای و استانی بوده است.

رئیس شورای سیاست گذاری همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت در این زمینه به ذکر مثالی پرداخت و گفت: به عنوان نمونه صنعت نفت برای مشارکت در تأمین منابع مالی ساخت مدرسه، بیمارستان و غیره اعلام آمادگی کرده است و به این ترتیب در برنامه ریزی‌ها و تأمین منابع مالی و ایجاد امکانات آموزشی، درمانی رفاهی و غیره به طور هدایت شده مشارکت داشته است.

جوادی ابراز امیدواری کرد که سومین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت با مرور تعهدها و تصمیم‌های همایش های پیشین و پایش اقدام‌ها و حرکت‌هایی که هر روز شاهد توسعه آنها در صنعت نفت هستیم، بتواند در تعمیق فرهنگ مسئولیت پذیری موثر باشد.

وی یادآور شد: با مرور گزارش صنایع مختلف از جمله پتروشیمی‌ها، پالایشگاه‌ها و دیگر بخش‌های صنعت نفت در حوزه مسئولیت اجتماعی، متوجه پیشرفت خوب صنایع در این زمینه شده‌ام و امیدوارم این همایش، هرچه بیشتر بتواند در انتقال تجربیات واحدها و مدیران صنعت نفت به یکدیگر و همسوسازی فعالیت‌ها برای ساختن صنعت نفت توانمند در کشور تأثیرگذار باشد.

سومین همایش مسئولیت اجتماعی صنعت نفت بعدازظهر امروز (سه شنبه، 27 تیرماه) با حضور مهندس بیژن زنگنه، وزیر نفت در سالن همایش‌های پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به‌کار کرد.

کد خبر 277708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =