به گزارش شانا، امیرمنصور حقوردی گفت: سه پمپ آتش نشانی و چهار ترانس که از سوی سازندگان داخلی تولید شده است به سایت تاسیسات ذخیره سازی و اندازه گیری میعانات گازی منتقل شده است.
وی، یکی از مهمترین تجهیزات این پروژه را سامانه میترینگ عنوان کرد و گفت: این تجهیز از سوی یک شرکت هلندی ساخته میشود.
به گفته حق وردی، مهرماه امسال گروهی متشکل از نمایندگان شرکت نفت و گاز پارس، اداره کل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی و نیز شرکت پایانه های نفتی ایران به منظور نظارت بر تست های عملکرد و کالیبراسیون فلومترهای سیستم میترینگ میعانات گازی این پروژه به کشور هلند میروند.
به گزارش نفت و گاز پارس، قرارداد احداث این پروژه در قالب سه طرح EPC1، EPC2 و EPC3 امضا شده است که EPC1 وظیفه ساخت بخشهای پشتیبانی، لوله کشی، برق و ابزار دقیق و EPC2 و EPC3 نیز هرکدام وظیفه ساخت ٤ مخزن ذخیره سازی میعانات گازی و یک مخزن آب آتش نشانی را برعهده دارند.
پروژه احداث تاسیسات ذخیره سازی میعانات گازی دارای هشت مخزن با ظرفیت ذخیره هر مخزن٥٠٠ هزار بشکه میعانات است، که با بهره برداری از آنها، همه میعانات گازی فازهای پارس یک پس از ذخیره سازی در این مخازن از طریق خطوط لوله و بعد از اندازه گیری برای مصرف کنندگان و SPM جهت صادرات ارسال خواهد شد.
پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت پالایش روزانه 360 هزار بشکه، پالایشگاه پارس شیراز با ظرفیت پالایش روزانه 120 هزار بشکه و پتروشیمی برزویه با ظرفیت دریافت روزانه 120 هزار بشکه میعانات گازی از مصرف کنندگان عمده این پروژه پس از راه اندازی خواهند بود.
با احداث پالایشگاه سیراف و پالایشگاه میعانات گازی فرزانگان فارس نیکو، میعانات گازی مورد نیاز این پالایشگاهها نیز بهوسیله این مخازن تامین خواهد شد.
نظر شما