به گزارش شانا، کریم سلحشور با بیان این مطلب، به فرآیند استخدام در وزارت نفت شامل 2 مرحله آزمون کتبی و مصاحبه اشاره کرد و افزود: در سالهای پیش با وجود آنکه نسبت به استخدام فارغالتحصیلان مرتبط با صنعت نفت کشور اقدامی صورت نگرفته، اما برای فارعالتحصیلان گروه «الف» دانشگاه صنعت نفت تعدادی سهمیه پس از کسب مجوز از سازمان امور اداری و استخدامی در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، فارغالتحصیلان گروه «الف» دانشگاه صنعت نفت، در صورت نیاز وزارت نفت به جذب نیرو و وجود مجوز جذب، از آزمون کتبی معاف هستند؛ اما طبق مقررات باید مرحله مصاحبه را پشت سر بگذرانند.
سلحشور با اشاره به جذب 150 نفر از فارغالتحصیلان گروه «الف» دانشگاه صنعت نفت در سال گذشته و ادامه این روند امسال، عنوان کرد: در سال جاری نیز مجوز جذب 200 نفر از این فارغالتحصیلان از سازمان امور اداری و استخدامی گرفته شده است.
وی یادآور شد: با توجه به مجوز دریافت شده که امکان جذب 200 نفر را میدهد، وزارت نفت باید به طور طبیعی نسبت به فراخوان و مصاحبه تعدادی از فارغالتحصیلان اقدام میکرد، اما با دستور وزیر نفت، همه 800 نفر فارغالتحصیل گروه «الف» که اسامیشان در بانک اطلاعاتی موجود بود، بدون توجه به تعداد مدنظر در مجوز استخدامی، برای مصاحبه دعوت شدند.
معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزارت نفت با بیان اینکه بخش نخست مصاحبه دعوتشدگان انجام شده است، ادامه داد: هر فارغالتحصیلی که مراحل استخدامی شامل مصاحبه، طب صنعتی و گزینش را پشت سر بگذارد، استخدام میشود.
سلحشور گفت: بر اساس مقرراتی که مربوط به دیروز و امروز نیست و از سالها پیش به آن استناد میشده است، مصاحبه در 2 بخش تخصصی و ارزیابی روانشناختی انجام میشود؛ هدف از مصاحبه تخصصی، ارزیابی فعالیتها، دانش فنی و تخصصی، توانمندیها، مهارتها و قابلیتهای متقاضی است و در بخش روانشناختی مصاحبه، مواردی از جمله سازگاری روانشناختی، نحوه تعاملات فردی، مهارتهای اجتماعی و مقابلهای متقاضی ارزیابی میشود.
نظر شما