به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری، علی دقایقی در تشریح عملکرد این حوزه تخصصی گفت: این تعداد عملیات در قیاس با دوره مشابه پارسال افزایش نسبی نشان میدهد و شامل ۷۵ مورد عملیات نمودارگیری درون چاه، ۸۵ مورد نمودارگیری سطحی و ۴۹ عملیات چاهپیمایی و تکمیل چاه است.
وی با اشاره به اینکه این مدیریت هم اکنون ۵۰ مجموعه (یونیت) نمودارگیری سطحی در اختیار دارد، افزود: تعداد عملیات مربوط به این نوع خدمات براساس یونیت/ماه محاسبه میشود.
دقایقی اظهار کرد: با توجه به اقدامها و تلاشهای جمعی به عمل آمده، این مدیریت که زیرمجموعه معاونت مدیرعامل در امور فنی و مهندسی است، سال ۹۶ کارنامه موفقی ارائه داد و توانست ضمن حفظ موقعیت خود در بازار، آن را ارتقا بخشد.
مدیر خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: بر اساس گزارشهای ادارات نمودارگیری درونچاهی، نمودارگیری سطحی و چاهپیمایی و تکمیل چاه در سال گذشته ۳۹۲ عملیات نمودارگیری درون چاه، ۵۶۹ عملیات نمودارگیری سطحی و ۴۷۶ مورد چاهپیمایی و تکمیل چاه در مجموع به تعداد ۱۴۳۷ عملیات محقق شد که در مقایسه با سال قبل از آن رشد محسوسی داشت.
وی به درآمدزایی این بخش اشاره کرد و افزود: سال گذشته مدیریت خدمات ویژه ۲۱۵۰ میلیارد ریال درآمد داشت که این مبلغ در مقایسه با سال ۹۵ از افزایش ۲۹ درصدی برخوردار بود.
دقایقی با بیان اینکه هماکنون شرکت ملی حفاری ایران در حوزه مدیریت خدمات ویژه حفاری با شرکتهای ملی مناطق نفتخیز جنوب، نفت فلات قاره ایران، مهندسی و توسعه نفت (متن)، نفت و گاز اروندان، نفت مناطق مرکزی و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران همکاری دارد، اظهار کرد: همچنین این مدیریت با تعدادی از شرکتهای بخش خصوصی از جمله شرکت حفاری شمال نیز در زمینه ارائه خدمات تخصصی همکاری میکند.
مدیر خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران افزود: این مدیریت پارسال عملیات مشبککاری هشت حلقه چاه حفر شده روی سکوی A فاز ۱۴ طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی را در قالب ۲۳ عملیات با متراژ ۲۵۰۰ متر در کوتاهترین زمان ممکن با موفقیت اجرا کرد و برای امسال نیز مشبککاری ۶ حلقه چاه روی سکوی C این فاز را به متراژ حدود ۲۴۰۰ متر در برنامه دارد که در خردادماه جاری اجرایی میشود.
وی همچنین به عملیاتی شدن موافقتنامه همکاری با شرکت نفت مناطق مرکزی درباره نمودارگیری و مشبککاری در اواخر بهمن ماه پارسال و اجرایی شدن آن اشاره کرد و افزود: مدیریت خدمات ویژه حفاری در زمان حاضر ارائه خدمات به پروژههای طرح توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی، پروژههای مربوط به شرکت نفت و گاز اروندن، میدان نفتی آذر، بخش خشکی میدان گازی کیش و چاههای تعمیری فازهای ۱۷ و ۱۸ را در دست انجام دارد.
دقایقی درباره برنامههای سال جاری این مدیریت توضیح داد: افزایش درآمد و کاهش هزینهها، ارتقای کیفیت خدمات و کاهش ساعات انتظار از اهداف اصلی تعریف شده این مدیریت برای امسال است که برای تحقق آن اقدامهایی در حیطه درون مدیریتی صورت گرفته است.
مدیر خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران ادامه داد: درباره تحقق اهداف اصلی بهویژه در زمینه تعمیرات اساسی و بازسازی تجهیزات در قالب قراردادهای خدمات پیمانی و برنامههای آموزشی برای ارتقای دانش افراد و بالابردن کیفیت ارائه خدمات در قالب برگزاری دورههای آموزشی انجام شده است.
وی با اشاره به برگزاری چند دوره آموزشی برای متخصصان و کارشناسان بخشهای کارفرمایی گفت: نظارت هر چه بیشتر در جهت رفع مشکلات فنی احتمالی و پیشبینی شده در قالب برگزاری نشستهای مختلف و همچنین نظارت مستقیم روسا و سرپرستان بر روند عملیات و عملکرد ابزارآلات از مواردی است که بسیار مورد اهتمام بوده و در مسیر پیشبرد اهداف و برنامههای این مدیریت به نحو مناسب تحقق یافته است.
نظر شما