محمدعلی دادور ضمن اعلام این خبر به خبرنگار شانا گفت: هم اکنون بهطور میانگین روزانه 30 میلیون لیتر بنزین در این پالایشگاه تولید میشود که این مقدار تا یک ماه دیگر به مرز 40 میلیون لیتر در روز خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون کوره و راکتورهای واحد بنزینسازی درای اوت شده و در حال دریافت کاتالیست است، افزود: مقدار بنزین پالایشگاه با تکمیل فاز سوم تا پایان امسال به 44 میلیون لیتر در روز خواهد رسید.
مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس با اشاره به این که کیفیت بنزین تولیدی در این پالایشگاه مطابق استاندارد یورو 5 است، گفت: طبق استاندارد یورو 5 اروپا، مقدار گوگرد بنزین تولیدی باید کمتر از 10 پیپیام، مقدار آروماتیک کمتر از 35 درصد، مقدار بنزن کمتر از یک درصد و اکتان بنزین 91 و 95 باشد که بنزین تولیدی در پالایشگاه ستاره هم اکنون دارای گوگرد 0.5 تا یک پیپیام، آروماتیک بین 29 تا 30 درصد، بنزن بین 0.4 تا 0.5 درصد و اکتان آن نیز در محدوده استاندارد است.
دادور تاکید کرد: در مواردی در صورتی که نیاز به تولید بنزین بیشتری داشته باشیم، بدون تغییر در میزان مولفههای زیست محیطی، تنها عدد اکتان بنزین تغییر میکند تا حجم بیشتری بنزین تولید شود.
محمدعلی دادور همچنین از تولید روزانه 12 میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد یورو 4 و روزانه هزار تا یک هزار و 200 تن گاز مایع در این پالایشگاه خبر داد و افزود: مقدار گازوئیل تولیدی در پالایشگاه تا پایان امسال به 14 تا 16 میلیون لیتر در روز میرسد.
به گزارش شانا، پالایشگاه ستاره خلیجفارس در قالب سه فاز تعریف شده که هر فاز قابلیت تولید روزانه ۱۲ میلیون لیتر بنزین مطابق استانداردهای روزآمد اتحادیه اروپا را دارد. با راهاندازی ۲ فاز نخست، تولید بنزین این پالایشگاه در تیرماه امسال به ۲۴ میلیون لیتر رسید و فاز سوم آن نیز بهزودی به بهرهبرداری میرسد که تولید این پالایشگاه را به بیش از 40 میلیون لیتر میرساند.
بر اساس این گزارش، در صورت مدیریت صحیح مصرف سوخت در کشور، با راهاندازی فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیجفارس موازنه مثبت تولید و مصرف بنزین ایجاد و امکان برقراری صادرات بنزین از کشور محقق خواهد شد.
عنوان بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی دنیا و نخستین در خاورمیانه، استفاده بیش از ۷۰ درصد از تجهیزات تولیدی صنایع داخلی، نزدیک به ۱۰۰ درصد اجرا از سوی نیروهای داخلی، ۹۵ درصد راهاندازیهای داخلی، جوانترین نیروی انسانی دخیل در اجرا، اثرات زیست محیطی با تولید فرآوردههای باکیفیت، تقویت قدرت دیپلماسی و رکوردهای بینظیر در راهاندازی از جمله ویژگیهای بارز ستاره خلیج فارس به شمار میرود که این طرح عظیم را به یک طرح ملی بدل کرده است.
نظر شما