به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعبدالله موسوی در نشست مشترک با مدیر و هیئتی از اچاسیی، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران گفت: ملی حفاری از شرکتهای بالادستی نفت است که در ابتدای فرآیند تولید قرار دارد.
وی افزود: شرکت ملی حفاری ایران با توجه به توانمندیها و ظرفیتهای موجود از نظر نیروهای مجرب و تجهیزات عملیاتی و خدمات جانبی، مجموعه خدمات را به صورت یکپارچه ارائه میدهد که با توجه به پرخطر بودن کار، اهتمام به مقررات ایمنی، بهداشت و محیط زیست با حساسیت زیادی دنبال میشود.
موسوی اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران با توجه به گستردگی کار و انجام آن در چارچوب استانداردهای بینالمللی باید مسائل مربوط به مقولههای اچاسیی را به طور مستمر پیگیری کند و در بخشهای مختلف بهکار گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: نیروی انسانی مهمترین سرمایه شرکت و سلامت آنان مقدم بر کار است و در همین حال داراییهای فیزیکی اعم از دستگاههای حفاری، تجهیزات، تاسیسات و ابنیه نیز به عنوان سرمایه ملی باید محفوظ بمانند و با حفظ نکات ایمنی در نگهداشت آن کوشا باشیم.
وی این شرکت را به لحاظ توجه به نهادینه کردن فرهنگ ایمنی، آموزشهای مستمر و هماهنگی بخشهای عملیاتی و خدمات جانبی با مسئولان ذیربط در مدیریت اچاسیی در صنعت نفت پیشرو ارزیابی کرد و گفت: تلاش مجموعه کارکنان سازمان بر محورهای ایمنی، بهداشت و محیط زیست در مناطق عملیاتی بخشهای خشکی و دریایی متمرکز است، اما در همین حال با توجه به برنامههای توسعهای و اهداف کلان برای حضور در بازارهای منطقه، توجه بیش از پیش مورد تاکید است.
موسوی آمادگی این شرکت برای انجام ممیزی اچاسیی را یادآور شد و تصریح کرد: با ارزیابی عملکرد در این حوزه و بررسی نکات قوت و ضعف میتوان با تقویت داشتهها، مجموعه را از نظر استانداردها به طور کامل روزآمد کرد.
در ادامه مانی عبدالله زادهراد، مدیر اچاسیی، پدافندغیرعامل و مدیریت بحران شرکت ملی نفت ایران درباره اهمیت این بخش در صنایع نفت و گاز گفت: شرکت ملی حفاری ایران نقش مهمی در تولید ایفا میکند و از افتخارات نظام است که توانسته به نحو شایسته در شرایط و محدودیتها، پاسخگوی نیازهای صنعت نفت کشور باشد.
وی افزود: برنامههای اچاسیی برای حفظ منابع انسانی، اجتناب از آسیب رسیدن به تجهیزات و امکانات و توجه ویژه به آیتمهای حفاظت از محیط زیست در سه مقوله اکوسیستم آب، خاک و هوا اجرا میشود و از الزامهای مورد تاکید مسئولان بلندپایه صنعت نفت است.
عبدالله زادهراد اظهار کرد: تلاش شده تا دستورعملها و ضوابط و مقررات ایمنی، بهداشت و محیط زیست با توجه به شرایط کار در مناطق عملیاتی و حوزههای مختلف صنعت نفت و نیز با اقتباس از مقررات بینالمللی روزآمد و یکسانسازی شود و برای استفاده در اختیار همه شرکتهای زیرمجموعه قرار گیرد.
نظر شما