به گزارش شانا به نقل از ایرنا، علی منشی گفت: حدود 7 هزار جایگاه عرضه سوخت در کشور وجود دارد که بازار کار گستردهای را برای صنایع مرتبط با آنها ایجاد میکند.
وی افزود: ۷۰ شغل و حرفه با صنعت جایگاههای عرضه سوخت مرتبط است و فرصتهای سرمایهگذاری در این صنعت از ساخت جایگاه تا تامین تجهیزات مختلف را شامل میشود.
مدیرعامل مرکز مطالعات و برنامهریزی جایگاههای عرضه سوخت با اشاره به اینکه بیش از ۷۵ درصد جایگاههای عرضه سوخت بیش از ۳۵ سال عمردارند و نیازمند نوسازی، تعمیر و تعویض تجهیزات هستند، تصریح کرد: برخی تجهیزات جایگاههای عرضه سوخت فناوری پایین و به سرمایهگذاری کمی نیاز دارند که این موضوع، جذابیت سرمایهگذاری در این صنعت را افزایش میدهد.
منشی به تمایل شرکتهای خارجی برای همکاری با ایران اشاره کرد و گفت: پارسال نمایندگان شرکتهای لوک اویل و گازپروم روسیه از این نمایشگاه بازدید کردند.
وی با بیان اینکه کشورهای همسایه تمایل زیادی به استفاده از تجربهها و خرید تجهیزات از ایران دارند، اضافه کرد: با شرکتهای عراقی، افغانستانی و عمانی مذاکراتی شده و حتی چند جایگاه عرضه سوخت در عراق ازسوی شرکتهای ایرانی در حال ساخت است.
منشی از رونمایی تجهیزات بومیسازیشده جایگاههای عرضه سوخت مانند «دستگاه اندازهگیری مخازن ذخیرهسازی فرآوردههای نفتی» در حاشیه دومین نمایشگاه بینالمللی جایگاههای سوخت و صنایع وابسته از دوم تا پنجم اسفندماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران خبر داد و گفت: اندازهگیری مخازن جایگاههای عرضه سوخت تاکنون به صورت چشمی و با تجهیزات قدیمی انجام میشد که دقت لازم را نداشت.
به گزارش شانا، دومین نمایشگاه بینالمللی جایگاههای عرضه سوخت و صنایع وابسته از دوم تا پنجم اسفندماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آماده استقبال از بازدیدکنندگان است.
نظر شما