شیوه‎نامه تعمیرات اساسی ماشین‏‎های دوار؛ فرصتی مغتنم برای سازندگان

مدیرکل نظام مدیریت دارایی‎های فیزیکی وزارت نفت بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‎های موجود در شیوه‎نامه نحوه انجام تعمیرات اساسی ماشین‎های دوار تاکید کرد و گفت: این شیوه‎نامه، فرصت‎های بالقوه زیادی برای حمایت از سازندگان و پیمانکاران فعال در صنعت نفت ایجاد می‎کند.

به گزارش خبرنگار شانا، علیرضا اصل‌عربی امروز (سه‌شنبه، هفتم اسفندماه) در نشست هم‌اندیشی با پیمانکاران تعمیرات ماشین‌های دوار صنعت نفت، با اشاره به شیوه‌نامه مذکور که آبان ماه امسال از سوی وزیر نفت ابلاغ شد، گفت: بدیهی است حضور و فعالیت مشترک همه ذی‌نفعان، کارفرمایان، پیمانکاران و سازندگان، حتی مشاوران نقش اساسی در پیشبرد اقدام‌ها و دستیابی به اهداف شیوه‌نامه دارد.

وی افزود: با کاهش طرح‌های توسعه‌ای در شرایط حساس کنونی کشور، فضا برای تمرکز بیشتر بر حوزه نگهداری و تعمیرات و ظرفیت‌های آن از جمله بخش‌های جایگزینی، تعمیرات اساسی، بازسازی، نوسازی، بهره‌برداری و نگهداری به‌ویژه در بخش ماشین‌های دوار فراهم شده و لازم است ظرفیت‌های ساخت، پیمانکاری و تامین تجهیزات و کالاهای ایرانی تحت ضوابط به خدمت گرفته شوند تا مشکلات کارفرمایان برطرف شود و چرخ صنعت پیمانکاری و ساخت به چرخش درآید.

به گفته اصل‌عربی، این شیوه‌نامه، فرصت‌های بالقوه زیادی برای حمایت از سازندگان و پیمانکاران فعال در صنعت نفت ایجاد می‌کند که در صورت همفکری و همگرایی همه ذی‌نفعان، امکان بالفعل شدن این فرصت‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه مفاد این شیوه‌نامه، رویکرد پیمانکاری غالب فعلی صنعت نفت را از پیمان‌سپاری به برون‌سپاری تغییر می‌دهد، ادامه داد: یعنی به جای قراردادهای مبتنی بر تامین نیروی انسانی و امانی‌کاری، قراردادهای تخصصی تعمیراتی با تضمین کارکرد تکلیف می‌شود که صنعت نفت و گاز کشور امروز به شدت به آن نیاز دارند.

بر اساس این گزارش، شیوهنامه نحوه انجام تعمیرات اساسی ماشینهای دوار با هدف کاهش تصدی در شرکتهای تابعه، بهبود بهره‌برداری از تاسیسات، پرهیز از داشتن انبارهای قطعات یدکی و صرفهجویی در وقت و هزینه در ارتباط با این تعمیرات، آبان ماه امسال از سوی وزیر نفت به چهار شرکت اصلی و معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت ابلاغ شد.

کد خبر 287760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =