به گزارش شانا به نقل از ستاد خبری نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست، رضا خلج، مدیر این نمایشگاه در جلسهای با حضور حامد عزیزی، مدیر مرکز رشد فناوری پلیمر، ضمن تاکید بر حضور یکپارچه شرکتهای دانشبنیان در سیزدهمین دوره ایران پلاست اظهار کرد: اگرچه تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار یکی از اهداف مهم این مرکز است، اما ایران پلاست میتواند بستر مناسبی برای معرفی و تجاریسازی دستاوردهای تحقیقاتی باشد.
وی با اشاره به اینکه تلاش داریم در نمایشگاه امسال، توانمندیها و دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان در حوزه پلیمر و پتروشیمی به صورت مناسب و منطقی ارائه شود، گفت: افزون بر تخصیص فضای مناسب و تخفیفهای ویژه برای این گروه از شرکتکنندگان، درصددیم ایران پلاست منبعی موثر برای تبادل تکنولوژی بین صاحبان این شرکتها و واحدهای صنعتی داخلی و خارجی باشد.
حامد عزیزی، مدیر مرکز رشد فناوری پلیمر به نمایندگی از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران نیز در این جلسه بر حضور موثر شرکتهای دانشبنیان ثبتشده در این مرکز در سیزدهمین دوره نمایشگاه ایران پلاست تاکید کرد.
وی افزود: مرکز رشد فناوری پلیمر در سال ٨٢ با هدف حمایت از محققان علوم پلیمر و پتروشیمی، توانمندسازی شرکتهای نوظهور در این حوزه و تسریع فرآیند تجاریسازی محصولات آنها تأسیس شد و هماکنون ٦٠ شرکت در زمینههای تأمین مواد اولیه، تأمین دانش فنی و مشاوره فنی در حوزه پلیمر و پتروشیمی در این مرکز فعالاند که حدود نیمی از آنها موفق به اخذ مدرک رسمی دانشبنیانی و همچنین تأییدیه نانومقیاس از نهاد ریاست جمهوری شدهاند.
سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست ۳۱ شهریورماه تا سوم مهرماه امسال برگزار میشود. این نمایشگاه به دنبال فراهم کردن زمینهای برای رونق بازار صنایع پلاستیک داخلی و تسهیل روند بازاریابی جهانی و حضور این بخش از صنعت کشور در بازارهای جهانی است.
نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست بزرگترین رویداد صنعت پلاستیک در منطقه خاورمیانه به شمار میرود و در زمره نمایشگاههای معتبر صنعت پلاستیک جهان قرار دارد.
نظر شما