به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، محمد وثوقیوحدت افزود: با تغییر سوخت توربینهای سکوی رسالت و استفاده از گاز به جای گازوییل در این توربینها، افزون بر جلوگیری از سوزانده شدن ۶۰ تا ۷۰ تن گازوییل، ماهانه ۲ میلیارد تومان در هزینهها صرفهجویی شده است.
وی افزود: با تلاش کارکنان این سکو از سال ۹۲ سوخت مصرفی توربینهای سکوی رسالت از گاز تولیدی خود سکو تامین شده است که این اقدام ارزشمند افزون بر کاهش هزینهها، سبب سوزانده نشدن مقادیر زیادی گازوییل و جلوگیری از آلودگی محیط زیست شده است.
معاون سکوی رسالت شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان اینکه با وجود کمبودهای فراوانی که در سکوی رسالت با آن مواجه هستیم، خوشبختانه اقدامهای تعمیراتی گستردهای توسط کارکنان این سکو انجام شده است، گفت: ساخت و تعویض خط لوله فلر، اورهال تفکیککنندهها، جایگزینی بخشی از پلههای سکو و ... از جمله اقدامهایی است که توسط کارکنان این سکو انجام شده است.
وثوقیوحدت ادامه داد: اقدام ارزشمند دیگر، راهاندازی دستگاه آبسازی در سکوی رسالت است. این دستگاه که با همت کارکنان این سکو و با استفاده از قطعات دست دوم منطقه بهرگان مونتاژ و راهاندازی شده است، توانایی تولید روزانه ۲۵ تن آب را دارد که نیازهای سکو را به طور کامل برطرف میکند.
وی، کارگذاری سوییچروم روی چاههای تولیدی را یکی از کارهای بزرگ انجام شده توسط کارکنان این سکو اعلام کرد و گفت: در گذشته به دلیل نداشتن سوییچروم، هر یک از چاهها که دچار مشکل میشد به ناچار باید همه چاهها را از مدار خارج میکردیم، اما هماکنون با کار گذاشتن سوییچروم روی هر یک از چاهها، در صورت بروز مشکل، هر یک از آنها به صورت جداگانه تعمیر میشود که اقدام ارشمندی در راستای جلوگیری از کاهش تولید است.
معاون سکوی رسالت شرکت نفت فلات قاره ایران، بازسازی بخشهای پوسیده سکو شامل کف، گریتینگ و ...، تعمیر و نگهداری همه دستگاهها و تاسیسات موجود، راهاندازی جوکیپمپها و ... را از دیگر اقدامهای مهم کارکنان سکوی رسالت عنوان کرد.
وثوقیوحدت، اقدام آینده این سکو را تبدیل سیستمهای بهرهبرداری از نیوماتیک به DCS و PLC اعلام کرد و گفت: با این اقدام افزون بر دقت بیشتر سیستمهای کنترل و بهرهبرداری، در وقت و هزینه نیز صرفهجویی میشود.
نظر شما