تحقق بیش از ۲ هزار مورد خدمات جانبی چاه‌های نفت و گاز به شرکت‌های نفتی

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی از تحقق ۲ هزار و ۳۰۰ مورد خدمات جانبی چاه‌های نفت و گاز در چهار ماه نخست امسال به شرکت‌های نفتی در مناطق نفت‌خیز کشور خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، مهران مکوندی از تحقق ۲۳۰۰ مورد خدمات جانبی چاه‌های نفت و گاز به شرکت‌های نفتی خبر داد و گفت: این خدمات از سوی مدیریت خدمات فنی و خدمات ویژه حفاری، حسب درخواست شرکت‌های متقاضی و مدیریت‌های عملیات حفاری ارائه شده است.

وی با اشاره به تنوع خدمات یکپارچه حفاری که بیش از ۲۰ عملیات با تعاریف تخصصی خاص است، افزود: انجام ۹ هزار و ۴۹۴ متر حفاری جهت‌دار و افقی و ۱۷۷ متر مغزه گیری روی ۲۰ حفره از جمله خدمات ارائه شده در حفاری چاه‌های نفت و گاز در مدت این چهار ماه است.

مکوندی گفت: ارائه ۱۴۵ عملیات نمودارگیری سطحی، ۱۶۳ عملیات نمودارگیری درون چاهی و ۱۲۱ عملیات چاه پیمایی از دیگر خدمات فنی و تخصصی مدیریت خدمات ویژه حفاری در چهار ماه نخست امسال به شمار می‌آید.

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی اظهار کرد: در حوزه مدیریت خدمات فنی حفاری انجام ۳۷ مورد اسیدکاری گسترده و ویژه، ۴۴۳ مورد سیمانکاری چاه‌ها، ۷۶۷ مورد تزریق‌پذیری، ۱۱۴ مورد عملیات لوله‌مغزی سیار، ۹۷ مورد آزمایش چاه با ساق مته، ۲۱ مورد نصب آویزه، ۳۶ مورد آزمایش بهره‌دهی چاه و ۱۹۰ مورد لوله‌گذاری چاه با موفقیت صورت پذیرفت.

وی با بیان اینکه ارائه عملیات حفاری چاه‌ها به موازات خدمات یکپارچه حفاری از ویژگی‌های منحصربه‌فرد شرکت ملی حفاری ایران است و هر یک از خدمات تخصصی جانبی در کشورهای دارای این فناوری از سوی یک شرکت انجام می‌شود، افزود: از ابتدای فروردین تا پایان تیرماه امسال در ۲۰ مورد عملیات کامل و ویژه ۲ هزار و ۱۲۶ متر حفاری با هوا روی چاه‌های گازی با مشخصات سازندی خاص انجام شد.

مکوندی به ۱۸ مورد عملیات کامل و ویژه حفاری به روش فروتعادلی (UBD ) اشاره کرد و گفت: در مدت پیش گفته در بخش تعداد عملیات حفاری با هوا و حفاری به روش فروتعادلی افزایش قابل توجهی حاصل شده که این رشد به لحاظ وصول درخواست ارائه خدمات از سوی شرکت‌های بهره‌بردار نفتی بوده است.

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی اظهار کرد: با توجه به تاکید مدیرعامل این شرکت و برنامه‌های تدوین شده، توسعه فعالیت‌های این بخش در دستور کار قرار دارد و در این راستا روزآمدی تجهیزات و آموزش نیروها با فناوری‌های نوین، بازاریابی، استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای ساخت قطعات کاربردی و همکاری با شرکت‌های داخلی در عرصه صنعت حفاری پیگیری شده و جنبه‌های اجرایی به خود گرفته است.

کد خبر 291907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =