به گزارش شانا به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، سیدپیروز موسوی، مدیرعامل این سازمان با اشاره به تجمیع ۱۷ دروازه گمرکی در پارس ۲ کنگان گفت: هماکنون فقط دو دروازه گمرکی اصلی در ضلع شرقی و غربی منطقه مستقر شده است که این موضوع کاهش فرآیندهای ورود و خروج کالا و تسهیل جابهجایی کالا میان صنایع مستقر در این منطقه را در پی خواهد داشت.
وی افزود: از امروز همه فرآیندهای صادرات و واردات و ثبت ورود و خروج کالا در دفتر امور گمرکی پارس ۲ کنگان انجام میشود و این دفتر پاسخگوی همه نیازهای گمرکی پالایشگاهها و صنایع پاییندستی این منطقه خواهد بود.
موسوی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و صنایع مستقر در آن را یکی از مهمترین و بزرگترین مناطق ویژه و آزاد در سطح کشور برشمرد و گفت: حجم سرمایهگذاریهای انجامشده و صادرات کالاهای نفتی و غیرنفتی در منطقه ویژه پارس در کشور منحصربهفرد است، بهنحوی که این منطقه رتبه نخست صادرات کالا را در میان مناطق آزاد و ویژه کشور دارد.
سیدمحمدمهدی مهدوی، سرپرست امور گمرکی منطقه ویژه پارس نیز در آیین راهاندازی دروازههای گمرکی در منطقه پارس ۲ کنگان گفت: سازمان منطقه ویژه پارس براساس تکلیف قانونی خود اقدام به ساماندهی و تعیین مبادی ورودی و خروجی کالا و تجهیزات کرده که راهاندازی دروازه گمرکی پارس ۲ اقدامی مهم برای نظارت و کنترل گمرکی و تسریع در واردات و صادرات تجهیزات است.
مهدوی افزود: همه مراحل قانونی و تشریفات گمرکی کالاهای ورودی در این دروازه متمرکز شده که دارای دقت و سرعت بالایی است.
مدیر امور گمرکی منطقه ویژه پارس تاکید کرد: سازمان منطقه ویژه خود را متعهد به حمایت همهجانبه از تولید و صادرات دانسته و تمامی اقدامها و تجهیزات را برای رونق تولید ملی بهکار خواهد بست.
عباس باژوند، مدیر منطقه پارس ۲ کنگان نیز هدف از حذف دروازههای گمرکی را از بین بردن بوروکراسی اداری و تسریع در جابهجایی کالا عنوان کرد و گفت: پیش از این تعداد دروازههای موجود ۱۷ دروازه بود که هماکنون این تعداد به دو دروازه کاهش یافته است.
باژوند با اشاره به تعدد دروازههای گمرکی گفت: جابهجایی تجهیزات و کالا میان مجتمعهای صنعتی در منطقه به منظور تعمیرات اساسی طبیعی است که پیش از این بهدلیل تعداد بیشمار دروازهها در برخی از مواقع سه الی چهار روز به طول میانجامید، اما هماکنون این تجهیزات در محدوده منطقه ویژه پارس بدون چک و بازرسی جابهجا میشوند که از جمله نتایج آن تسریع در بهرهبرداری از واحدهای صنعتی خواهد بود.
بهرهبرداری از مجهزترین ایستگاه آتشنشانی جنوب کشور در منطقه ویژه پارس
مجهزترین ایستگاه آتشنشانی جنوب کشور در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۱۰۰ متر مربع در منطقه پارس ۲ کنگان به بهرهبرداری رسید.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با بیان اینکه ساخت و بهرهبرداری از ایستگاه آتشنشانی شماره ۵ منطقه پارس ۲ کنگان در چارچوب رسالت و ماموریتهای حاکمیتی سازمان منطقه ویژه پارس تعریف شده است، افزود: این ایستگاه از مجهزترین و استانداردترین ایستگاههای آتشنشانی در جنوب کشور است که با دارا بودن ماشینآلات و تجهیزات روزآمد آتشنشانی میتواند در سریعترین زمان ممکن با حضور در محل حادثه خدمات لازم را ارئه دهد.
وی با بیان اینکه طبقهبندی ایستگاههای آتشنشانی این ایستگاه دارای سطح A است، گفت: استقرار اتاق مجهز ستاد بحران منطقه پارس ۲ کنگان در این ایستگاه و سالنهای اختصاصی ورزشی آمادگی جسمانی از دیگر ویژگیهای این ایستگاه است که آن را از دیگر ایستگاهها متمایز میکند.
نظر شما