به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، با ابلاغ نظامنامه مدیریت داراییهای فیزیکی از سوی وزارت نفت بهمنظور افزایش ارتقای ایمنی، بهبود عملکرد و مدیریت بهینه همه تجهیزات گازرسانی در طول چرخه عمر آنها، مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز ایران کمیته راهبری مدیریت داراییهای فیزیکی را تشکیل داد و شرکت گاز استان اصفهان به عنوان عضوی فعال و موثر در این کمیته برای پیادهسازی آزمایشی نظام مدیریت داراییهای فیزیکی در سطح شرکتهای گاز استانی برگزیده شد.
همسو با این هدف، نهمین نشست کمیته مدیریت داراییهای فیزیکی مدیریت گازرسانی با هدف بهینهکاوی اقدامهای انجامشده در استان اصفهان با حضور نمایندگانی از ستاد شرکت ملی گاز و دیگر شرکتهای گاز استانی و دانشگاه اصفهان به عنوان مجری پروژه به میزبانی شرکت گاز استان اصفهان بهمدت سه روز برگزار شد.
آشنایی با الزامهای مدیریت داراییهای فیزیکی، تدوین و بررسی دستورعملهای مورد نیاز از جمله جمعآوری اطلاعات تجهیزات گازرسانی، اولویتبندی و شناخت تجهیزات بحرانی، اطلاعات خرابی تجهیزات، بررسی الزامات نرمافزاری به منظور تحلیل وضع موجود در راستای پیادهسازی الزامات مدیریت داراییهای فیزیکی، بازدید از تاسیسات و ایستگاه تقلیل فشار گاز شهرستان مبارکه به صورت آزمایشی، جمعآوری اطلاعات و پیادهسازی الزامهای در سطح استان و ارائه نتایج فاز نخست پروژه از جمله محورهای اصلی این نشست بود.
برای نخستین بار در سطح شرکتهای گاز استانی، هرم تعالی، نقشه راه و نظامنامه استقرار نظام مدیریت داراییهای فیزیکی در سطح شرکتهای گاز استانی توسط مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان رونمایی شد.
شایان ذکر است مدیریت داراییهای فیزیکی مجموعهای از شیوهها و فعالیتهای منظم و هماهنگ است که شرکتها با پیادهسازی آن، میتوانند هزینههای نگهداشت، ریسکهای مرتبط و عملکرد داراییهایشان را در طول چرخه عمر آنها، به طور بهینه و پایدار کنترل و مدیریت کنند.
پروژه طراحی و پیادهسازی الزامهای مدیریت داراییها در شرکت گاز استان اصفهان با انطباق بر الزامهای مندرج در دستورعمل ابلاغی وزارت نفت و استاندارد معتبر و جهانی ISO۵۵۰۰۱، از اوایل امسال در ۶ فاز در حال اجرا بوده و مقرر شده است پس از تایید نتایج آن توسط دو تیم نظارت شرکت گاز استان اصفهان و کمیته راهبری مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز ایران، در سطح دیگر شرکتهای گاز استانی نیز استفاده شود.
۶ فاز یادشده پروژه استقرار نظام مدیریت داراییهای فیزیکی در شرکت گاز استان اصفهان شامل ارزیابی وضع موجود و تدوین نقشه راه مدیریت داراییهای فیزیکی، مدیریت اطلاعات تجهیزات، پیادهسازی الزامات استقرار سیستم تعالی نت (نگهداری و تعمیرات)، بازگشت به شرایط مطلوب با تحلیل علل ریشهای عیوب و حوادث (RCA)، بهینهسازی برنامههای نت و مدیریت عملکرد و تحلیل شاخصهای مدیریت داراییهای فیزیکی است.
نظر شما