به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، رئوف نایبزاده، نماینده مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز در طرحهای عامالمنفعه استان خوزستان با اشاره به آسیب دیدن ۱۰۸ مدرسه در شهرستانهای اهواز، دشتآزادگان و شادگان پس از سیل فروردینماه امسال، گفت: پس از حادثه، شرکت ملی نفت ایران فوری وارد عمل شد و ضمن ارزیابی خسارت واردشده، برای کمک به جبران آن اعلام آمادگی کرد که با انجام تعهدها و همچنین همت سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس، موفق شدیم پیش از بازگشایی مدارس در مهرماه امسال، پروژهها را به پایان برسانیم و تحویل دهیم.
وی با بیان اینکه شرکت ملی نفت ایران به محض ارائه اسناد مالی نسبت به تسویه حساب فعالیتهای انجامشده پیمانکاران اقدام کرد، گفت: این موضوع دلگرمی سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس و همچنین پیمانکاران را به دنبال داشت و همین مسئله سبب شد با وجود محدودیت زمانی، مدارس آسیبدیده در جریان سیل، بهموقع نوسازی، بازسازی و تجهیز و پیش از مهرماه به آموزش و پرورش تحویل شوند.
نماینده مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز در طرحهای عامالمنفعه استان خوزستان با بیان اینکه نوسازی و بازسازی مدارس تنها به مدارس آسیبدیده محدود نمیشد، گفت: بسیاری از مدارس پیش از وقوع سیل فرسوده بودند و گاه تجهیزات قابل استفاده نداشتند. در جریان سیل برخی مدارس به دلیل بالا آمدن آب و تالابی شدن منطقه آسیب دیدند، اما پس از سیل به همت شرکت ملی نفت ایران مدارس آسیبدیده و نیز مدارس فرسوده و فاقد تجهیزات، بازسازی، نوسازی و تجهیز شدند، بهگونهای که به اذعان مردم منطقه کسی فکر نمیکرد مدارس پس از سیل با این کیفیت آماده بهرهبرداری شوند.
نایبزاده افزود: عمده تجهیزات مدارس از جمله میز و نیمکت، تجهیزات آموزشی، ورزشی، گرمایشی و سرمایشی، همه نوسازی و تجهیز شدند.
وی با اشاره به نحوه تخصیص اعتبار گفت: مدارس با توجه به تعداد کلاسها، از ۳ تا ۱۲ کلاس طبقهبندی شدند و با توجه به وضع، میزان تخریب و اعتباری که برای تجهیز لازم بود، اعتبارهای متفاوتی را دریافت کردند.
نظر شما