به گزارش خبرنگار شانا، پرویز حمیدی امروز (سهشنبه، ۲۴ دیماه) در آیین بهرهبرداری از فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید اظهار کرد: مجموع ظرفیت تولید این مجتمع در حوزه الاستومرها با افتتاح فاز دوم به سالانه بیش از ۱۳۱ هزار تن میرسد.
وی با اشاره به اینکه پتروشیمی تخت جمشید به منظور تأمین پلیمرهای لاستیکی مورد نیاز کشور این برنامه را در دستور کار خود قرار داد، افزود: از دانش فنی تا مراحل آخر فاز دوم این طرح از سوی کارشناسان داخلی شرکتهای دانش بنیان زیرمجموعه هلدینگ HNT انجام شده است.
مدیرعامل پتروشیمی تخت جمشید با بیان اینکه بخش اعظم ساخت تجهیزات این طرح با توانمندی داخلیها انجام شده است، ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد این تجهیزات از سازندگان داخلی تأمین شده است.
حمیدی با اشاره به اینکه فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید در مدت زمان کوتاه ۱۶ ماه کامل شده است، گفت: با راهاندازی این طرح افزون بر پوشش نیازهای داخلی کشور در بخشهای صنایع خودروسازی، لوازم خانگی، لوازم ورزشی و غیره بخش عمده محصول باید صادر شود و ارزآوری خوبی را هم برای کشور خواهد داشت.
به گفته وی، بهرهبرداری از این طرح سبب خروج ارز در گریدهای خاص میشود. کیفیت محصولات نیز در سطح شرکتهای مطرح دنیاست.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی تخت جمشید با بیان اینکه این طرح دوستدار محیط زیست است و هیچگونه آلودگی در منطقه ایجاد نمیکند، اظهار کرد: دور ریز پسآب طرح نیز با استفاده از دانش فنی بومی صفر است.
حمیدی با اشاره به ایجاد اشتغال بومی این طرح گفت: بیش از ۹۰ درصد از کارشناسان منطقه در این طرح جذب شدهاند. در فاز دوم بالغ بر ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم مشغول بهکار شدهاند.
فاز دوم پتروشیمی تخت جمشید امروز با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری و بهزاد محمدی، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی به بهرهبرداری رسید. هدف از طراحی و ساخت این طرح تولید سالانه ۵۵ هزار تن «پلی بوتادین رابر»، ۲۰ هزار تن لاتکس، پنج هزار تن «استیپی» و ۱۸ هزار تن «پلی بوتادین رابر» گرید Hips است. تولید پتروشیمی تخت جمشید در صنایع تکمیلی پتروشیمی بهویژه برای تأمین مواد اولیه صنایع تایر و لاستیک استفاده میشود.
نظر شما