به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، سعید کوتی در این باره اظهار کرد: برای نخستینبار، از نیمه دوم سال ۹۷ برنامه تعمیرات اساسی این شرکت در حوزه تجهیزات فرآیندی، براساس یک روش و نگرش هوشمند مبتنی بر ایمنی، محیطزیست و تأثیرگذاری این تجهیزات در تولید و بهینهسازی هزینهها اولویتبندی شد.
وی افزود: در این روش، تعیین تاریخ تعمیرات اساسی این تجهیزات، صرفاً متکی به کارکرد آنها نبوده و با استفاده از تکنیکها و روشهای مهندسی، ضرورت ترخیص و اولویت تعمیر اساسی هر یک از تجهیزات بهطور جداگانه مشخص شد.
کوتی یادآور شد: پس از انجام بازرسیهای اولیه و براساس سطح سلامت، تجهیزات فرآیندی شرکت، در ۵ بسته اولویتبندی شد که ۴ اولویت نخست آن به تصویب شرکت ملی نفت ایران رسید و برای اجرا به مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی شرکت ابلاغ شد. ۹۶ درصد آنها تا پایان سال ۹۸ با موفقیت و بدون حادثه تعمیر اساسی شده است.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، مزیت اصلی این شیوه را حصول حداکثر ایمنی در تأسیسات با صرف کمترین هزینه برشمرد و افزود: تا انتهای سال ۹۸ از طریق اتخاذ این رویکرد، بیش از ۷۰ میلیارد ریال در هزینههای تعمیراتی اولویتهای چهارگانه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب صرفهجویی شد و به انجام تعمیرات اساسی دیگر تجهیزات اختصاص یافت.
وی توضیح داد: روش کنترلی Condition Monitor(C.M) برای ماشینآلات دوار و روش کنترلی ضخامتسنجی و Risk Based Inspection(R.B.I) برای تشخیص امکان ادامه کار یا ضرورت تعمیر اساسی تجهیزات فرآیندی در نظر گرفته شد.
کوتی ضمن قدردانی از تلاشهای بیوقفه کارکنان مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشینآلات فرآیندی و همکاری همه شرکتها و سازمانهای ذیربط، عنوان کرد: افزون بر اولویتهای اشارهشده در بخش تجهیزات فرآیندی، همانگونه که پیشتر نیز معاون مدیر تولید در مهندسی تعمیرات اعلام کرد، ۸۳ درصد از کل دستورکارهای تعمیرات اساسی در سال ۹۸ با موفقیت و بدون حادثه به انجام رسیده است.
نظر شما