حمید قاسمی دهچشمه در گفتوگو با خبرنگار شانا افزود: این طرح هماکنون بهصورت عملی آغاز شده است و پیشبینی ما این است که روزانه حداقل یک هزار دستگاه خودرو عمومی از جمله تاکسی و وانتبار گازسوز شوند.
وی با اشاره به دریافت بیش از ۴۵ هزار تقاضا در سامانه جدید ثبتنام دوگانهسوز کردن خودروهای عمومی گفت: ۲۵ هزار مورد ثبتشده مربوط به خودروهای شخصی بوده است که مشمول طرح نیستند و در سامانه جدید در همان مرحله ثبتنام شناسایی میشوند.
قاسمی با تأکید بر آمادگی کارگاههای مجاز و کارخانههای تبدیل تأکید کرد: این امکان وجود دارد تا در صورت نیاز ظرفیت این کارخانهها افزایش یابد.
وی زمان انتظار برای تبدیل را حدود یک هفته اعلام کرد و گفت: ثبتنام در سایت https://gcr.niopdc.ir/login و تبدیل خودروهای عمومی طبق این طرح رایگان است.
قائم مقام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با اشاره به اینکه اولویت این طرح با تاکسی و وانتبارهاست، گفت: ظرفیت اولیه کارگاهها برای گازسوزکردن این دسته از خودروها در نظر گرفته خواهد شد، اما در مراحل بعدی مسافربرهای شخصی از جمله تاکسیهای اینترنتی (اسنپ و تپسی و...) و نیز مسافربرهای بین شهرها و روستاها نیز مشمول طرح خواهند شد.
قاسمی افزود: تاکسیهای اینترنتی و مسافربرهای بین شهری و روستایی از طریق فهرستی که وزارت کشور به وزارت نفت ارائه خواهد کرد، به مرور در نوبت تبدیل قرار خواهند گرفت.
وی همچنین با تأکید بر آمادگی زیرساختها در این سامانه برای دریافت اطلاعات خالص و سرعت گرفتن کار ثبتنام، گفت: پیمانکاران طرح نیز همزمان به اطلاعات پنل این سامانه دسترسی دارند و میتوانند برای کارگاهها و تأمین کالا و مباحث مالی برنامهریزی کنند.
قاسمی تأکید کرد: هم اکنون بهطور میانگین روزانه ۲۱ میلیون مترمکعب گاز سیانجی در کشور توزیع میشود که با توجه به زیرساختهای موجود امکان افزایش این رقم تا روزانه ۴۰ هزار مترمکعب نیز وجود دارد.
نظر شما