به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محمد سعیدیان گفت: پالایشگاه یازدهم (فاز ۱۳) مجتمع گاز پارس جنوبی از پالایشگاههای جدید پارس جنوبی است که اکنون با ظرفیت کامل در مدار تولید است و توانسته سهم بهسزایی در سبد تولید مجتمع گاز پارس جنوبی داشته باشد.
وی با اشاره به مقدار تولید و صادرات محصولات در این پالایشگاه، اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۳ هزار و ۱۰۲ میلیون متر مکعب گاز تولید و فرآورش شده و در همین بازه زمانی، بیش از ۲۵۷ هزار و ۱۳۶ تن اتان نیز به پتروشیمیهای همجوار ارسال شده است.
مدیر پالایشگاه یازدهم مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: با تلاش متخصصان و کارکنان این پالایشگاه، از ابتدای امسال تاکنون همچنین ۱۷ هزار و ۱۰ تن گوگرد دانهبندی و نزدیک به ۱۲ میلیون بشکه میعانات گازی نیز تولید شده است.
سعیدیان در ادامه، به دیگر اقدامها و دستاوردهای مهم امسال در این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: گذر از شاخص تولید ۵۰ میلیون مترمکعب روزانه گاز، کاهش حداکثری و به حداقل رساندن مقدار مشعلسوزی پالایشگاه، راهاندازی و بهینهکردن واحد ۱۰۸ و کاهش ارسال گازهای اسیدی به مشعل، راهاندازی خط ارسال مایعات گازی گرم و آغاز صادرات آن، از جمله اقدام مهم و شاخص امسال است.
وی همچنین با اشاره به همکاری تأثیرگذار با شرکتهای سازنده داخلی و دانشبنیان در سال ۹۹، تصریح کرد: ایجاد کارگروه تعمیرات مکانیک برای همکاری با شرکتهای دانشبنیان همسو با ساخت داخل تجهیزات خارجی که پتانسیل ساخت داخل دارند، طبق دستورعمل و رویکرد ساخت داخل وزارت نفت، در دستور این مجموعه پالایشگاهی قرار گرفت.
مدیر پالایشگاه یازدهم مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: ارتباط با ستاد تعمیرات و استفاده از پیمانهای داخل آنها برای ساخت و بررسی مشکلات تجهیزات پالایشگاه مانند استفاده از قرارداد بازساخت قطعات پمپهای گریز از مرکز دوربالا (سانداین) با شرکت داخلی و تجمیع تجهیزات و قطعات یدکی و دعوت از سازندگان داخل برای بررسی نمونه و ارائه پیشنهاد فنی با رویکرد ساخت داخل (که در حال انجام است) از دیگر موارد مهم در این حوزه است.
سعیدیان با تأکید بر اینکه همراه با تولید مستمر و پایدار گاز ، موارد ایمنی و بهداشت در پالایشگاه یازدهم نیز به طور کامل رعایت شده است، گفت: شناسایی تعداد قابل توجهی پانچ در زمینه ایمنی و آتشنشانی و بهداشت و محیط زیست، اندازهگیری پارامترهای بهداشتی مانند نور، تهویه و... مطابق با استانداردهای مربوطه، اندازهگیری پارامترهای محیط زیستی از سوی پیمانکاران صاحب صلاحیت، اختصاص و آمادهسازی محلی برای استقرار اتاق مدیریت بحران و سفارشگذاری تجهیزات مربوطه، سفارشگذاری خرید تجهیزات حفاظت فردی و وسایل و ابزارآلات ایمنی و آتشنشانی و تدوین و برگزاری رزمایشهای ERT و ERC بهطور منظم از موارد مهم در این حوزه است.
نظر شما