به گزارش خبرگزاری رویترز، سران گروه هفت روز یکشنبه (۲۳ خردادماه) متعهد شدند استفاده از فناوریها و سیاستهای گذار از زغالسنگ را که شامل پایان حمایتهای دولتی از تولید برق با استفاده از این سوخت فسیلی آلوده تا پایان امسال میشوند را شتاب بخشند.
این کشورها پس از نشست خود در انگلیس، در بیانیهای متعهد شدند کمکهای مالی خود در زمینههای زیستمحیطی را برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای و تغییرات آب و هوایی افزایش دهند و به جنبش حرکت به سمت انرژی پاکتر کمک کنند، این در حالی است که گروههای زیستمحیطی معتقدند در این بیانیه حرفی از کمکهای نقدی قابل اتکا و جزئیات آن زده نشده است.
سران گروه هفت متشکل از آمریکا، انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن - اعلام کردند که تولید برق از زغالسنگ بزرگترین عامل انتشار گازهای گلخانهای است.
در این بیانیه اعضای این گروه آمده است: تأکید میکنیم سرمایهگذاریهای جهانی در استفاده از زغالسنگ بدون توجه به مسائل محیط زیستی باید هماکنون متوقف شود و متعهد میشویم تا پایان سال ۲۰۲۱ حمایت دولتی مستقیم از تولید بینالمللی برق با استفاده از زغالسنگ بدون توجه به مسائل زیستمحیطی را متوقف کنیم.
جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا، پس از این اجلاس، به تعهدی برای کمک ۲ میلیارد دلاری به کشورهای در حال توسعه و گذار آنها از تولید برق از زغالسنگ بدون توجه به مسائل محیط زیستی اشاره کرد.
این کشورها، در بیانیه خود، متعهد شدند برای کمک به شتاب بخشی به فرآیند گذار از زغالسنگ، بر دیگر فناوریها از جمله جذب کربن تمرکز کنند.
نظر شما