به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محمدرضا میرشکاری در این نشست گفت: خط انتقال گاز به منطقه سیستان به طول ۲۲۰ کیلومتر اجرا شده و در هفته دولت امسال بهصورت رسمی به بهرهبرداری رسید و به موازات عملیات اجرای خط انتقال، شبکه تغذیه و توزیع مورد نیاز در شهرهای زابل، ادیمی، دوستمحمد، محمدآباد و زهک از سوی شرکت گاز استان گیلان بهعنوان استان معین اجرا د که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد است.
>>> بیشتر بخوانید؛
حرکت بیوقفه قطار گازرسانی در سرزمین نخل و آفتاب
وی افزود: با تدابیر اندیشیدهشده گازرسانی به مردمان دیگر شهرها و روستاهای حوزه سیستان نیز در مرحله طراحی و پیمانسپاری است که برای تسریع در انجام عملیات، شرکت گاز استان یزد بهعنوان استان معین عهدهدار این مسئولیت است و در این بین گازرسانی به صنایع نیز اهمیت زیادی دارد تا با سرعت بخشیدن به چرخ صنعت در این منطقه، شاهد توسعه و آبادانی باشیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان در ادامه بر اهمیت همکاری دستگاههای دخیل در امر گازرسانی تأکید کرد و گفت: یکی از مؤثرترین عوامل در انجام پروژههای گازرسانی تعامل میان دستگاههای اجرایی مانند شرکت آب و فاضلاب، مخابرات و ... است و در این بین نقش مهم شهرداریها نیز بر کسی پوشیده نیست و امید است مانند سالهای گذشته همکاری دو سویه برای تسریع در اجرای پروژهها انجام شود.
ابراهیم ویسی، مدیرکل دیوان محاسبات استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست تصریح کرد: نگاه دیوان محاسبات در همکاری با دستگاههای اجرایی نگاه همکاری و همراهی است و این دستگاه نظارتی با همه وجود سعی بر آن دارد تا با تعامل دوسویه بتواند انحرافات احتمالی در دستگاههای اجرایی را شناسایی، اطلاعرسانی و با معیارهای منطبق با قانون و منطق نسبت به اصلاح رویه و روندهای مربوطه اقدام کند.
وی ضمن تأکید بر تسریع عملیات گازرسانی به شهرها و روستاهای حوزه سیستان ابراز امیدواری کرد که با همکاری میان شرکت گاز استان و دستگاههای اجرایی بهویژه شهرداریها شاهد بهرهمندی همه مردمان آن منطقه از گاز و در امتداد آن رونقبخشی به کسبوکار صنایع موجود و ایجاد صنایع جدید باشیم که تحقق این مهم خود نیز سرمنشأ ایجاد اشتغال جوانان منطقه است.
نظر شما