به گزارش شانا به نقل از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، سیدمهدی هاشمی کسب رضایت کارکنان و مردم ساکن مناطق پیرامونی صنعت نفت را از مهمترین اهداف سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت برشمرد و تأکید کرد: همکاران ما در ستاد بهصورت جدی در حال بررسی راهکارهای مناسب برای ارائه خدمات مطلوب و با کیفیت به کارکنان هستند که این موضوع تأثیری بسزا در افزایش بهرهوری و رضایتمندی مردم بومی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در بررسیهای انجام شده در دو حوزه درمانهای مستقیم و غیرمستقیم بهنظر میرسد کارکنان از خدمات ارائه شده در درمانهای غیر مستقیم رضایت دارند و سعی ما نیز در بهداشت و درمان صنعت نفت نیز این است بتوانیم درمانهای غیرمستقیم را توسعه دهیم.
مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ارتباط مستقیم ستاد با مناطق در ایجاد همدلی میان کارکنان را مؤثر دانست و تأکید کرد: انتظار ما این است مدیران مناطق بهداشت و درمان صنعت نفت با مدیران منابع انسانی شرکتها جلسههای مشترک برگزار کنند، زیرا لازمه ارائه خدمات مطلوب آگاهی از انتظارات کارکنان و پیمایش مستمر خدمات است.
در ادامه این نشست سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: صنعت نفت طی سالهای اخیر بهعنوان بخشی از وظایف و مسئولیتهای اجتماعی خود کمکهای برجستهای بهتوسعه بهداشت و درمان منطقه بهویژه بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان بهعنوان بیمارستان معین صنعت نفت، همچنین بیمارستان امام هادی (ع) دیر داشته است که توسعه فیزیکی اورژانس و احداث و تجهیز بخش MRI و ICU بیمارستان کنگان، همچنین تکمیل و توسعه بیمارستان دیر و احداث و تجهیز ۶ مرکز بهداشتی و ۲۷ واحد پانسیون در سالهای گذشته از مهمترین آنهاست.
وی یادآور شد: با وجود همه اقدامهای توسعهای صنعت نفت در بخش بهداشت و درمان منطقه دیگر دستگاهها به وظایف خود به خوبی عمل نکردهاند بهعنوان نمونه نبود امکانات و تجهیزات بهداشتی در خور بیمهشدگان با وجود بیش از ۱۰۰ هزار بیمه پرداز در منطقه پارس جنوبی و یا مراجعه شهروندان دیگر شهرهای دور دست به بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان و توحید جم که بیش از حد ظرفیت امکانات و پذیرش این مراکز است میتواند تأثیر جدی در کسب رضایت مردم و کارکنان داشته باشد.
در ادامه این نشست درباره ضرورت افزایش امکانات و تجهیزات بیمارستانهای جم و کنگان تبادلنظر شد و قرار است این موضوع در کارگروهی ویژه که به این منظور تشکیل میشود بررسی و برای دریافت مصوبههای لازم به سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ارائه شود.
اسدی در حاشیه این نشست با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و صنایع مستقر در آن از بزرگترین مناطق اقتصادی کشور است، گفت: منطه ویژه پارس، منطقهای منحصر بهفرد در پهنای جغرافیایی ایران اسلامی است بهطوریکه بخش بزرگی از درآمدهای ارزی کشور و بیش از ۷۰ درصد گاز مصرفی کشور از منطقه پارس جنوبی تأمین میشود که این موضوع مؤید میزان تأثیرگذاری این منطقه در معادلات اقتصادی کشور است.
وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ظرفیت بالایی برای طرحهای میانی و پاییندستی صنعت نفت دارد، گفت: اکنون ۲۱ میلیارد دلار طرح سرمایهگذاری در این منطقه در حال اجرا داریم که نویدبخش آیندهای روشن برای کشور و استان بوشهر است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس همچنین از صادرات بیش از ۱۸ مییلون تن کالا به ارزش ۱۰ میلیارد دلار از محصولات تولیدی منطقه تا پایان آذرماه سالجاری خبر داد و گفت: این میزان صادرات نسبت به مدت مشابه پارسال از لحاظ ارزشی ۵۵ درصد افزایش را نشان میدهد.
نظر شما