ضرورت برنامه‌ریزی برای ایجاد مراکز درمانی جدید در پارس جنوبی

سرپرست سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در سفر به عسلویه بر ضرورت ایجاد مراکز درمانی جدید در پارس جنوبی تاکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، سیدعلی جزایری تهرانی در این سفر با مدیر منطقه اقتصادی انرژی پارس، مدیران مجتمع گاز پارس جنوبی، نفت و گاز پارس و شرکت‌های پتروشیمی مستقر در منطقه دیدار و گفتگو کرد.

بهرام حیدری، مدیر سرمایه انسانی مجتمع گاز پارس جنوبی در این نشست مسائل مهم حوزه بهداشت و درمان در منطقه و شهرک مسکونی پارس جم را مطرح کرد و افزود: تاکنون تلاش‌های بسیاری برای خدمات‌دهی مناسب در این باره انجام شده اما این خدمات با توجه به تعداد زیاد خدمات گیرندگان پاسخگوی نیازها نیست و احداث و گسترش فضای مراکز درمانی اعم از بیمارستان یا مرکز پیش بیمارستانی یک ضرورت است.

وی گفت: پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی که بیش از ۷۵ درصد نیاز گاز کشور را تأمین می‌کنند و کارکنان و متخصصان که در خط مقدم این جبهه قرار دارند باید از یک مرکز اورژانس هوایی بهره‌مند شوند و این نیاز یضروری و مهم برای مجموعه، مردم و ساکنان منطقه است.

مدیر سرمایه انسانی مجتمع گاز پارس جنوبی در ادامه با توجه به فعالیت‌های گسترده و شبانه‌روزی سرمایه‌های انسانی در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه مجتمع با ریسک بالا، خانواده‌های ساکن شهرک، مردم منطقه، به اضافه شدن خانواده بزرگ ایثارگری (بندهای «د» و «و» ) اشاره و تاکید کرد: امیدواریم با درایت و حمایت وزیر نفت، مدیران عامل منطقه ویژه و مجتمع گاز پارس جنوبی، رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر، در آینده بسیار نزدیک خدمات‌دهی مناسبتری به همه عزیزان انجام شود.

حیدری تصریح کرد: درخواست احداث بیمارستان مجهز، ایجاد مرکز سوختگی، راه اندازی اورژانس هوایی ، احداث دبیرخانه دایم سلامت، بهداشت و درمان با تولیت منطقه ویژه اقتصادی, جذب و حضور بیشتر پزشکان متخصص در منطقه، بهبود وضع دندانپزشکی و بهبود اسناد پزشکی بسیار ضروری است.

سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت بحث سلامت، اظهار کرد: در منطقه ویژه پارس افزون بر مردم بومی، جمعیتی بیش از ۱۱ هزار نفر فعال هستند که از خدمات درمانی استفاده می‌کنند این در حالی است که در ۱۰ سال اخیر اقدامی خاص در حوزه زیرساخت‌های سلامت انجام نشده و مشکلات درمانی بسیاری وجود دارد.

وی با بیان اینکه فرصت خدمت محدود است، خواستار ورود جدی برای رفع این مشکلات شد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: در منطقه پارس مشکل اعتبارات وجود ندارد و همه شرکت‌ها اعم از شرکت‌های دولتی و پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها هم نظر برای مساعدت در احداث مراکز و ارتقای سطح ارایه خدمات درمانی هستند.

سیدعلی جزایری تهرانی، سرپرست سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت نیز در این نشست هدف از سفر خود به عسلویه را شناسایی نقاط قوت و ضعف در این حوزه و تلاش را برای رفع مشکلات اعلام کرد و گفت: سازمان بهداشت و درمان در وزارت نفت نقش پشتیبان را ایفا و سعی می‌کند آسایش خاطر را برای خانواده نفت فراهم کند.

وی پس از شنیدن درخواست حاضران، با بیان اینکه اشکالات مبنایی است و نگاه به سلامت باید تغییر کند، افزود: سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت در کنار مجموعه‌های فعال در منطقه حاضر است و تلاش می شد با تعامل و همکاری اقدام‌های ماندگار و بزرگی انجام شود.

سعید گران‌پی، رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان بوشهر نیز مکانیزه کردن سیستم ثبت انتقادات و پیشنهادات در مجموعه بهداشت و درمان  اشاره و بیان کرد: برای افزایش رضایت‌مندی انتقادها و پیشنهادها ظرف یک هفته پاسخ داده می‌شوند.

وی همچنین از مذاکره برای رفع مشکل اسناد پزشکی کارکنان خبر داد.

کد خبر 631608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =