به گزارش شانا بهنقل از شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست هماندیشی فعالان عرصه هنری، فرهنگی و گردشگری مناطق نفتخیز جنوب، هنر را نشئتگرفته از قلب و روح انسان دانست و گفت: بهترین هنرمند در عالم خداوند متعال و خالق هستی است، زیرا جهان را به زیبایی و درستی خلق کرد و در اختیار بشر قرار داد و سپس هنر را در وجود انسان نهادینه کرد.
وی با تأکید بر اینکه در تعریف و چیستی هنر و هنرمند باید کوشید، افزود: بدون شک هنری مورد توجه است که معرفت انسانی بر آن صحه بگذارد و سبب تعالی روح انسان شود. در این صورت میتوان به هنری ماندگار دست یافت که موجب عزت، اتحاد و بالندگی ملت و دولت شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب انقلاب اسلامی را برکت جوشش درونی خلق دانست و بیان کرد: انسانهایی که در صحنه میدانداری انقلاب اسلامی حاضر بودند، روح لطیفی داشتند و هنرشان به خلق انقلاب اسلامی منجر شد.
دانشی تصریح کرد: هر هنری که به بالندگی، طراوت و ارزشدهی به حرکت عظیم انقلاب اسلامی منجر شود ارزشمند خواهد بود، ازاینرو هر کسی را نمیتوان هنرمند نامید. درحقیقت، هنرمند کسی است که به معرفت انسانی ارزش دهد.
وی با بیان اینکه در عرصه هنری نیازمند ایجاد جبهه فرهنگی هستیم، افزود: امروز که ندای جمهوری اسلامی در همه عالم پیچیده است، چشم اقصینقاط مختلف جهان بر ماست، ازاینرو به پشتیبانی این حرکت عظیم انقلاب اسلامی، هنر نیز باید بهسمت این صنعت متمایل شود.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ادامه داد: صنعت نفت تاریخی ۱۱۵ساله دارد. این صنعت به همان صورت که مایه اقتدار و ارتقای اقتصاد بوده، در عرصههای فرهنگی نیز خوش درخشیده و حضور انسانهای شاخص و ارزشمند در آن، گواهی بر همین مدعاست.
دانشی با بیان اینکه باید بهسوی هنر در نفت بازگردیم گفت: البته مقصود تنها نفت نیست، اما نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگسازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت صنعت نفت را دوچندان کرده است، بهطوری که اگر نفت در بحثهای مختلف به پیشرفت برسد، میتواند بر جامعه پیرامونی خود نیز اثر بگذارد.
وی با تأکید بر ضرورت تفکر برای خلق هنر فاخر گفت: اگر تعقل فاخر انجام نشود هنر هیچ ارزشی ندارد. دنیای استکبار مجمعها و دکترین فکری دارد که به عملکرد بیرونی آن منجر میشود، ازاینرو باید طرح نو انتخاب کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به رشد خانههای فکری و محتوایی با استفاده از ظرفیت خانواده بزرگ نفت اشاره و تصریح کرد: درباره خلق هنر فاخر باید تفکر کرد و سپس تصمیمهای حاصل را به میدان آورد. در این زمینه خلأ نقشه راه در عرصههای گوناگون فرهنگی احساس میشود و در صورت تحقق آن شاهد شکلگیری اقتصاد هنری مبتنی بر معرفتشناسی هستیم که به تولید ثروت برای کشور منجر میشود.
نظر شما