انتقال نزدیک به ۴۷ میلیارد لیتر مواد نفتی به همت صنعت انتقال نفت

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از انتقال ۴۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر مواد نفتی شامل نفت خام، انواع فرآورده نفتی و میعانات گازی به مبادی مصرف در چهارماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت، ارسلان رحیمی با اشاره به ثبت رکوردهای پیاپی در صنعت انتقال نفت طی سال‌های گذشته درباره حجم انتقال مواد نفتی در کشور تصریح کرد: در چهار ماه نخست امسال در مجموع ۴۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر مواد نفتی شامل نفت خام، انواع فرآورده نفتی و میعانات گازی به مبادی مصرف انتقال داده و به‌دنبال آن از تردد یک میلیون و ۸۷۰ هزار تانکر ۲۵ هزار لیتری که معادل ۲ میلیارد و ۳۲۰ میلیون کیلومتر پیمایش جاده‌ای می‌شود، جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: از اردیبهشت تا تیر امسال ۲۲ میلیارد لیتر فرآورده نفتی و ۲۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر نفت خام به مبادی مصرف انتقال داده شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با اشاره به عملکرد پایدار و قابل‌اطمینان شبکه خطوط لوله انتقال نفت خام، فرآورده‌های نفتی و میعانات گازی تصریح کرد: با انتقال پایدار و ایمن مواد نفتی در شبکه خطوط لوله نفت در چهار ماه نخست امسال، صرفه‌جویی بیش از ۶۳۵ میلیون لیتر نفت گاز به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار رقم خورده است.

رحیمی با بیان اینکه در چهار ماه نخست امسال، ۴۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر مواد نفتی به نقاط مختلف کشور انتقال داده شده است، افزود: این در حالی است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، حجم انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی در شبکه خطوط لوله سه درصد افزایش داشته است.

وی با تأکید بر اهمیت سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها، بیان کرد: همچنین در این زمان، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های متصل به شبکه خطوط ارسال شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، افزایش ۱۵.۴ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، با اشاره به روند افزایشی انتقال مواد نفتی در سطح کشور از شبکه خطوط لوله، افزود: انتقال مواد نفتی ازسوی این شرکت در سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۱۳۲ و ۱۳۷ میلیارد لیتر برآورد می‌شود و حجم انتقال مواد نفتی در سال ۱۴۰۲، ۳.۷ درصد افزایش داشته است. این آمار از دیدگاه تن کیلومتری شبکه خطوط لوله انتقال مواد نفتی طی دوسال گذشته، به ترتیب برابر با ۶۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون و ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن کیلومتر بوده است که بیانگر رشد ۳.۸ درصدی انتقال مواد نفتی با خطوط لوله است.

رحیمی درباره اهمیت بهینه‌سازی در مصرف انرژی در صنعت انتقال نفت نیز گفت: باتوجه به افزایش حمل مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ و بررسی شاخص عملکرد انرژی شرکت در این سال در مقایسه با میانگین عملکرد دهه ۹۰ (۱۳۹۹-۱۳۹۰) حدود معادل ۱۷۰ هزار بشکه نفت خام بهبود داشته است.

کد خبر 645999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =