به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، مهران مکوندی درباره برنامهها و اهداف کلان شرکت ملی حفاری ایران گفت: طرح نوسازی و بازسازی ناوگان عملیات حفاری و خدمات فنی از محل اعتبار تخصیصی از سوی شرکت ملی نفت ایران هدفگذاری و همسو با آن راهکارهای دیگر در جهت استفاده از ظرفیتهای موجود در دستور کار این شرکت است.
وی با اشاره به اینکه کاهش زمان انتظار دستگاههای حفاری از ۲۰ درصد به ۳ درصد نقطه مطلوب در افزایش راندمان کار شرکت ملی حفاری ایران است، افزود: تحقق این امر رضایتمندی بیشتر کارفرماها، شتاببخشی در اجرای عملیات حفاری، رشد درآمدزایی و تحقق برنامههای صنعت نفت در بخش نگهداشت و افزایش تولید نفت و گاز را در پی دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران سرلوحه قرار دادن ضوابط و مقررات ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) را از اصلیترین سرفصلهای مدیریتهای مختلف در تمامی سطوح شرکت ملی حفاری ایران خواند و گفت: در این ارتباط انتظار میرود تمهیدات لازم برای کنترل و نظارتهای مورد نظر، اتخاد و جلسات کمیته عالی ایمنی به صورت منظم تشکیل شود.
مکوندی به موضوع چابکسازی ساختار شرکت ملی حفاری ایران با توجه به رفع محدودیتها اشاره کرد و افزود: تحقق اجرای این طرح سبب رشد، تعالی و اعتلای افزون این شرکت خواهد شد.
وی با تأکید بر استفاده حداکثری از توانمندیهای سازندگان و شرکتهای دانشبنیان داخلی گفت: شرکت ملی حفاری ایران با سازندگان و شرکتهای دانشبنیان، مراکز علمی و پژوهشی، دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری در سالهای اخیر به نحو مطلوب تعامل داشته، بهطوری که این همافزایی دستاوردهای مهمی در زمینه ساخت دکلهای حفاری، بومیسازی قطعات و تجهیزات کاربردی در صنعت حفاری به ارمغان آورده است و این روند باید با شتاب بیشتری استمرار یابد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: آموزشهای تخصصی و عمومی، رسیدگی به مسائل رفاهی کارکنان، انضباط اداری و مالی، شایستهسالاری و جوانگرایی از سرفصلهای برنامههای مورد اهتمام در دوره جدید در این شرکت است.
نظر شما