به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، علیاصغر عباسی با اشاره به رونمایی از نخستین نفتکش سوخترسان جادهای با فناوری هوش مصنوعی گفت: در زمینه عرضه فرآوردههای نفتی، روزانه بیش از ۳۲۰ میلیون لیتر فرآورده از طریق شبکههای ریلی، جادهای و دریایی در کشور جابهجا میشود.
وی افزود: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران بهمنظور رصد این فرآوردهها از نقاط بارگیری (انبار نفت)، با شرکتهای دانشبنیان مذاکره کرده است تا تجهیزاتی را روی نفتکشها نصب کنند. این تجهیزات شامل شیرهای برقی و مسیریاب هستند و توانایی شناسایی هرگونه تغییر در کیفیت و مقدار فرآورده را دارند.
معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان بسیاری در کشور اعلام آمادگی کردهاند و بهزودی این تجهیزات بعد از طی مراحل آزمایشی روی ناوگان حمل و نقل کشور نصب میشوند.
عباسی ادامه داد: بیش از ۱۶ هزار و ۳۵۰ دستگاه نفتکش جادهپیما در کشور وجود دارد که نشاندهنده عظمت این طرح است و گامی همسو با رسالت شرکت ملی پخش در خدمترسانی به مصرفکنندگان خواهد بود.
وی گفت: اگرچه اجرای سامانه سپهتن (طرح تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش) یکی از وظایف اصلی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی نیست، اقدامهایی که ما در حال انجام آن هستیم، به شکلی گسترده به تحقق اهداف این سامانه در ناوگان حملونقل عمومی کمک خواهد کرد. در صورتی که سامانه سپهتن به نتیجه برسد، اجرای طرح ما نیز با آن همراستا خواهد بود و همسو با همان هدف پیش خواهد رفت.
نظر شما