به گزارش خبرنگار شانا، مجید بوجارزاده امروز (چهارشنبه، ۱۹ دی) در آیین رونمایی از سلول محل زندانی محمدجواد تندگویان در باغ موزه قصر از شهیدمحمدجواد تندگویان بهعنوان الگویی کامل برای مقاومت، صبر و ایثار یاد کرد و گفت: شهید تندگویان نه تنها در دوران کوتاه وزارت خود بلکه در سختترین شرایط جنگی و حتی اسارت، نمادی از پایداری و تعهد به اهداف انقلاب اسلامی بود.
وی با اشاره به نقش شهید تندگویان در مدیریت پالایشگاه آبادان در بحبوحه جنگ تحمیلی اظهار کرد: ایشان حتی در دوران کوتاه ۴۰ روز وزارت خود، چهار بار به مناطق عملیاتی سفر کرد تا از نزدیک شرایط را مدیریت کند. مقاومت و ایستادگی او در برابر دشمن، برای همه ما درسآموز است.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت همچنین به تقدیم بیش از ۱۱۰۰ شهید از صنعت نفت در دوران انقلاب و دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: کارکنان صنعت نفت در سختترین شرایط، همواره برای تأمین سوخت و انرژی کشور در خط مقدم تلاش کردهاند. این روحیه ایثارگری، بهویژه هماکنون که کشور در ناترازی انرژی به سر میبرد، همچنان در میان همکاران ما جریان دارد.
بوجارزاده با قدردانی از همه دستاندرکاران این اقدام شایسته بهویژه مرکز اسناد و موزههای صنعت نفت، پیام «سلام» وزیر نفت را به خانواده شهید تندگویان و حاضران ابلاغ و ابراز امیدواری کرد که نام و راه این شهید بزرگوار همواره زنده بماند.
پیامرسان درستی برای شهیدان باشیم
محمدمهدی تندگویان نیز در این آیین از همه کسانی که یاد و خاطره شهدا را زنده نگه میدارند، تقدیر کرد و گفت: ذکر خاطره شهدا، بهویژه برای نسل آینده، اقدامی پسندیده است.
وی با اشاره به زندگی پرفرازونشیب شهید تندگویان، اظهار کرد: ایشان در دوران ساواک بارها زندانی و شکنجه شدند. در کمیته ضدخرابکاری ۷ ماه تحت شکنجه بودند و بعد از زندان قصر به شیراز تبعید شدند. با وجود تمام این سختیها، هرگز کوتاه نیامدند.
تندگویان افزود: شهیدمحمدجواد تندگویان جوانترین وزیر تاریخ ایران بودند و در ۴۰ روز مسئولیت خود در وزارت نفت، تلاش کردند پالایشگاه آبادان و تأسیسات نفتی را از خطرات حفظ کنند. اگر امروز پالایشگاه آبادان و کارخانههایی مثل پارس خزر را داریم، مدیون این شهید بزرگوار هستیم.
وی با بیان اینکه این شهید ۱۱ سال در اسارت رژیم بعث عراق بود و با وجود شرایط سخت، هیچگاه امید خود را از دست نداد، تأکید کرد: زندگی شهید تندگویان از زندان آغاز شد و با زندان پایان یافت، اما پیام و مسیر ایشان همچنان الهامبخش است.
تندگویان در پایان تصریح کرد: ما وظیفه داریم پیامرسان درستی برای این شهیدان باشیم و بهجای مقایسههای آزاردهنده، به مردم گزارش دهیم که پس از انقلاب چه دستاوردهایی داشتهایم و چه کارهایی انجام دادهایم.
به گزارش شانا، سلول موزه شهید تندگویان با همکاری باغ موزه قصر و مدیریت مرکز اسناد و موزههای صنعت نفت برای معرفی و نمایش آثار و اسناد مربوط به آن آماده شده است. شهید «محمدجواد تندگویان»، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در دوران جنگ تحمیلی، بهعنوان یکی از چهرههای شاخص مدیریتی و انقلابی شناخته میشود که در آغازین روزهای جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق به اسارت درآمد
ایشان یکی از برجستهترین شهدای انقلاب اسلامی، نمادی از ایثار، مقاومت و مدیریت جهادی بود و در دوران سخت جنگ تحمیلی، با فداکاری و تعهد به وطن، نقش مؤثری در دفاع از زیرساختهای نفتی کشور ایفا کرد. یاد و نام شهید تندگویان، بهعنوان الگوی مقاومت و خدمت صادقانه به کشور در قلب ملت ایران ماندگار است و رونمایی از سلول موزه ایشان، تجدید پیمان با آرمانهای این شهید راه آزادی و استقلال کشور و تداوم مسیر توسعه و پیشرفت ایران با روحیهای متعهدانه و جهادی است.
نظر شما