موانع و مشکلات پتروشیمی آبادان پیگیری می‌شود

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیگیر رفع مشکلات و موانع پتروشیمی آبادان هستیم، گفت: تولیدات پتروشیمی آبادان نیاز اساسی کشور است.

به گزارش شانا به نقل از ایرنا، موسی احمدی که امروز (چهارشنبه، یکم اسفند) به همراه جمعی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس به آبادان سفر کرده است، در نشست بررسی مشکلات مجتمع پتروشیمی آبادان اظهار کرد: اهداف این کمیسیون از سفرهای استانی، بررسی میدانی و شنیدن مشکلات کارکنان و کارگران به‌صورت میدانی است.

وی افزود: این مشکلات در کمیسیون انرژی مجلس بررسی شده است و پیگیر رفع مشکلات و موانع آنها خواهیم بود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: نشستی ویژه با متولیان هلدینگ‌های مختلف و وزیران تعاون کار و رفاه اجتماعی و نفت در خصوص بهینه‌سازی و تغییرات و نوسازی مجتمع پتروشیمی آبادان برگزار می‌شود.

کد خبر 654608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =