به گزارش شانا به نقل از سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس، محمود شیخممو با اشاره به اینکه رویداد تحول در سرمایهگذاری و توسعه نفت و گاز ایران همسو با تحقق شعار سال برگزار میشود، اظهار کرد: افزون بر اینکه سازمان منطقه ویژه ۱۲ مورد از طرحهای صنعتی، رفاهی و زیربنایی منطقه را به سرمایهگذاران معرفی میکند، شرکت نفت و گاز پارس نیز طرحهای مهم توسعهای خود در میدانهای گازی و نفتی را که در مناطق سهگانه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارند، معرفی خواهد کرد.
وی سرمایهگذاری در طرحهای نفت و گاز، صنایع تبدیلی و پاییندست پتروشیمی در منطقه ویژه انرژی پارس را جذاب و نیاز بازار داخلی و جهانی توصیف کرد و گفت: با تکمیل شدن زیرساختها و صنایع تبدیلی، فرصتهای شغلی زیادی در منطقه ایجاد میشود.
مدیر توسعه اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس ابراز امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۴ فرصتهای اقتصادی منطقه ویژه انرژی پارس تبدیل به رویداد اقتصادی شود.
شیخممو با بیان اینکه در سال سرمایهگذاری برای تولید، حداکثر تلاش خود را برای حمایت و تشویق سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در منطقه ویژه پارس بهعنوان قطب انرژی کشور انجام خواهیم داد، افزود: سرمایهگذاران میتوانند از طریق سامانه الکترونیکی فرآیندهای کسبوکار سازمان منطقه ویژه به آدرس BPMS.PSEEZ.IR نسبت به ثبتنام و ارائه طرح سرمایهگذاری خود اقدام کنند. معافیت گمرکی واردات کالا و تجهیزات، معافیت مالیاتی بلندمدت محصولات تولیدی منطقه و وجود مواد اولیه پتروشیمیایی متنوع و فراوان از مزایای سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی پارس است.
وی اظهار کرد: معافیت از مالیات بر ارزش افزوده یکی دیگر از مزایای مناطق ویژه بود که در سالهای اخیر حذف شده است و پیگیریهای زیادی برای برقراری مجدد این معافیت یا حداقل بخشی از آن، از طریق مراجع ذیربط از جمله دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد صنعتی – ویژه اقتصادی انجام شده است.
مدیر توسعه اقتصادی وسرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس به توان تخصصی و سرمایهای بخش خصوصی در داخل کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در یک دهه گذشته قوانین و مقررات لازم برای تأمین مالی و اجرای پروژههای حوزههای مختلف از طریق مشارکت عمومی خصوصی فراهم شده است، امکان اجرای طرحهای زیرساختی این منطقه از طریق مشارکت بخش خصوصی و در قالب قراردادهای مشارکت عمومی خصوصی (PPP) وجود دارد. هماکنون نیز تعدادی از پروژههای صنعتی و خدماتی منطقه به این روش در حال انجام است.
شیخممو با بیان اینکه مناطق ویژه اقتصادی با هدف ارتباط آسانتر با بازارهای جهانی تعریف میشوند، ابراز امیدواری کرد با بهبود شرایط و حذف کامل یا کاهش تحریمها، امکان حضور و مشارکت سرمایهگذاران بینالمللی در منطقه فراهم شود و رونق اقتصادی و اشتغال در منطقه افزایش یابد.
نظر شما