پایان تعمیرات اساسی پالایشگاه سوم پارس جنوبی زودتر از برنامه

شانا_ گروه گاز: تعمیرات اساسی پالایشگاه سوم پارس جنوبی 108 ساعت ( 4.5 روز) زودتر از برنامه پیش بینی شده پایان یافت.

به گزارش شانا، مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی شروع فعالیت تعمیرات اساسی پالایشگاه سوم را 21 فروردین امسال اعلام کرد و اظهار کرد: تعمیرات اساسی این بخش از مجتمع گاز پارس جنوبی برای نخستین بار انجام شده است.

 علی اکبرشعبانپور با بیان این که این تعمیرات اساسی پالایشگاه سوم پارس جنوبی با همدلی و تلاش بخش های ستادی وعملیاتی انجام شده است، بر نظم و دقت از سوی کارکنان وانجام بدون حادثه این عملیات تاکید کرد.

وی درباره برخی اقدام ها به منظور آماده سازی پالایشگاه سوم پارس جنوبی برای زمستان امسال  نیز گفت:  تعمیر شیر ورودی فاز پنج پالایشگاه سوم به عنوان یکی از فعالیت های مهم و زمان‌بر، تمیزکاری مخزن گوگرد مذاب پس ازهشت سال تعمیر چهار مبدل حرارتی در واحد گوگرد از جمله اقدام های انجام شده در پالایشگاه سوم پارس جنوبی است.

شعبانپور تعویض مولکولارسیوهای واحد نم‌زدایی شمار یک واحد شیرین‌سازی پالایشگاه سوم را در کوتاه ترین زمان ممکن نیز از دیگر فعالیت های مهم انجام شده در پالایشگاه سوم برشمرد.


کد خبر 204568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =