به گزارش روزنامه رادیکال چاپ ترکیه، بانک جهانی با انتشار بیانیه ای، باتایید این خبر اعلام کرد که این وام به ترکیه، برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون انرژی برق خود به وسیله افزایش تولید انرژیهای تجدیدپذیر و تقویت سیستمهای انتقال آن، اعطا شده است.
هدف اصلی حمایت از یکپارچه سازی طرحهای انرژی تجدید پذیر ترکیه، کاهش استفاده از انرژیهای فسیلی در تولید برق، در نتیجه جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای است.
یکی از شروط اصلی بانک جهانی، برای واگذاری این وام 300 میلیون دلاری به ترکیه، سرعت بخشیدن این کشور به طرحهای انرژی بادی خود است.
تقویت سیستمهای انتقالی نیروگاههای بادی موجود در شهرهای ازمیر، چاناک قلعه و کرکلارالی و ساخت نیروگاههای جدید در این سه شهر، که ظرفیت تولید 70 درصد انرژی بادی این کشور را دارند، در دستور کار وزارت انرژی و منابع طبیعی ترکیه با استفاده از این وام قرار دارد.
وزارت انرژی این کشور همچنین باید با استفاده از این 300 میلیون دلار، به سرمایه گذاری بر روی شبکه هوشمند توزیع انرژی، ساخت کابلهای زیر دریایی جدید برای انتقال برق از استانبول به تراکیه و تقویت سیستم انتقال انرژی تنگه چاناک قلعه - استانبول بپردازد.
یکی از شرطهای دیگر بانک جهانی، اختصاص 50 میلیون دلار این مبلغ به صندوق حمایت از طرحهای انرژی تجدید پذیر ترکیه است.
وظیفه اصلی این صندوق، حمایت از طرحهای انرژی تجدیدپذیر در حال ساخت این کشور، برای به پایان رساندن آنهاست.
نظر شما