پیگرانی هوشمند 4 هزار کیلومتر خط لوله انتقال نفت و فرآورده نفتی

پیگرانی هوشمند چهار هزار کیلومتر خط لوله انتقال نفت و فرآورده های نفتی، تا دو سال آینده انجام خواهد شد.

به گزارش شانا، مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بیان این که تاکنون 12 هزار کیلومتر از مجموعه خطوط انتقال این شرکت در مناطق 12 گانه آن پیگرانی هوشمند شده اند، افزود: با توجه به برنامه ریزی انجام شده ،انتظار می رود میزان پیگرانی تا دو سال آینده به 16 هزار کیلومتر برسد.

عباسعلی جعفری نسب، اظهار کرد: برخی خطوط برای دومین بار  پیگرانی هوشمند شده اند.

وی از انجام این عملیات (پیگرانی هوشمند) در مسیر خط لوله کرمانشاه – سنندج به پیشنهاد واحد خوردگی شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه غرب خبر داد.

جعفری نسب با بیان این که حفظ و نگهداشت خطوط لوله از اولویتهای مهم است، تصریح کرد: انجام پیگرانی هوشمند از جمله راهکارهایی است که با تکیه بر اطلاعات دریافتی از آن، می توان از سرمایه های مدفون در زیر زمین صیانت کرد.

وی گفت: پیگرانی هوشمند به منظور ایمن سازی خطوط لوله قدیمی و فرسوده و با تکیه بر دانش، تجربه و توان داخلی انجام می شود.

ضرورت تامین منابع مالی برای سرعت بخشیدن به طرحها

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران درباره اجرای طرحهای توسعه ای در این شرکت نیز گفت: تحقق این مهم نیازمند سرمایه گذاریهای کلان است.

جعفری نسب با بیان این که تخصیص منابع محدود مالی، اجرای طرحها را کند می کند، تصریح کرد: با وجود همین شرایط (نقدینگی کم)برخی طرحها مانند احداث خط لوله نایین- کاشان –ری، پیشرفت خوبی داشته اند.

وی تصریح کرد: برخی پروژه ها که نقشی در افزایش ظرفیت ندارند، ممکن است جایگزین خطوط لوله قبلی شوند؛ اما برخی مانند احداث خط لوله بندرعباس- رفسنجان به دلیل گسترش حجم عملیات انتقال (با توجه به احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس) نیازمند افزایش ظرفیت هستند.

مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: در برخی نقاط برای حفظ وضع موجود خطوط لوله جدیدی جایگزین خطوط قدیمی می شوند و متناسب با احداث پالایشگاههای جدید، باید خطوط لوله جدیدی به منظور تغذیه و انتقال فراورده ها احداث شود.

انتقال ماهانه 5 میلیارد تن - کیلومتر نفت خام و فرآورده نفتی با خط لوله

جعفری نسب  درباره میزان انتقال نفت خام و فرآورده های نفتی از طریق خطوط انتقال گفت: امسال تاکنون به طور میانگین در هر ماه 4.5 تا پنج میلیارد تن - کیلومتر نفت خام و فرآورده به مبادی مصرف منتقل شده است.

به گفته وی، امسال به دلیل کاهش مصرف سوخت بخش نیروگاهی و استفاده آنها از گاز طبیعی،سوخت مایع تحویلی به نیروگاهها نیز نسبت به مدت مشابه پارسال حدود پنج درصد کاهش یافته است.

کد خبر 249107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =