به گزارش خبرنگار شانا، محسن جلال پور، رئیس اتاق بازرگانی ایران، امروز (دوشنبه، 27 اردیبهشت ماه) در نشستی با حمید چیت چیان، وزیر نیرو، گفت: آب و برق، صنعتی پویا بوده که پاسخگویی به نیازهای این حوزه، امروزه با استفاده از دانشهای روز امکانپذیر است.
وی در ادامه، ظرفیت تولید برق در ایران را 74 هزار مگاوات اعلام کرد و افزود: هم اکنون 33 میلیون مشترک در کشور از برق تولیدی استفاده میکنند که البته باید بتوانیم سرمایه گذاری خارجی نیز در این حوزه انجام دهیم، زیرا یکی از موضوعهای مورد علاقه هیئتهای خارجی که در یکسال گذشته وارد ایران شدهاند و با آنها در اتاق بازرگانی ایران دیدار کردهایم، بخش آب و برق است.
جلال پور با بیان این که حدود 2 هزار واحد اقتصادی در بخش آب و برق فعالند و 150 هزار شغل در این حوزه ایجاد کردهاند، تصریح کرد: ایران سالیانه حدود 10 میلیارد کیلووات ساعت برق به دیگر کشورها صادر میکند، از این رو یکی از مهمترین مسائلی که وزارت نیرو باید به آن بپردازد، دستیابی به فناوریهای جدید است، همچنین باید امکان جدیدی برای فناوریهای نو در انرژیهای فسیلی و تجدیدپذیر به وجود آید.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان این که به عنوان بخش خصوصی آمادگی داریم به طور ویژه با وزارت نیرو همکاری کنیم، گفت: در موضوع آب، با مسائل جدیتری روبرو هستیم، منابع زیرزمینی آب در شرائط بحرانی قرار گرفته به طوری که این موضوع در برخی مناطق به فاجعه بدل شده است.
وی افزود: در بحث آب، اصلیترین نیاز ما موضوع بازار و قیمت واقعی آن است، ضمن این که قیمت واقعی دیگر حاملهای انرژی نیز باید مشخص شود.
جلال پور با اشاره به این که وزارت نیرو بیش از گذشته از همکاری بخش خصوصی در حوزه آب و برق استفاده کند، عنوان کرد: توجه به بخش خصوصی از خواستههای اصلی ماست، امیدواریم با تشکیل کمیته هایی در بخش آب و برق، کار را بهتر از گذشته پیش ببریم.
نظر شما