به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، کامبیز صفتی، مدیر پالایشگاه پنجم پارس جنوبی در این باره گفت: اجرای این کار سبب کاهش روزانه دستکم ۰.۳۵ میلیون مترمکعب تن سوختن گاز اسیدی در مشعلها شد.
وی افزود: واحدهای تولید و بازیافت گوگرد بهعنوان واحد جداییناپذیر پالایشگاههای گاز، نقش مهمی در نشر آلایندهها و آلودگی محیط زیست دارند که عملیاتی شدن این واحد، افزون بر جلوگیری از آلایندگی محیط زیست، سبب حفظ سرمایههای ملی و تحقق اهداف توسعه پایدار نیز خواهد شد.
مدیر پالایشگاه پنجم پارس جنوبی با اشاره به اثرات سوء سولفید هیدروژن برای محیط زیست بیان کرد: همچنین همسو با قوانین سختگیرانه محیط زیستی برای جلوگیری از انتشار آن، تعمیر، بازسازی و نوسازی ردیفهای اول، سوم و چهارم SRU بهصورت شبانهروزی انجام شد که کاهش آلودگی هوا و صیانت از محیط زیست را در پی داشته است.
صفتی تصریح کرد: ردیف چهارم این واحد که بهدلیل مشکلات تعمیراتی حدود یک سال غیرقابل بهرهبرداری بود، پس از تعمیرات و با ۶۸۲۵۶ نفر روز ساعت با ظرفیت کامل عملیاتی شد که در کاهش سوختن گاز اسیدی در مشعل، نقش بسزایی ایفا میکند.
وی ادامه داد: اکنون مطابق طراحی واحد، سه ردیف با ظرفیت تقریبی هرکدام ۲۰ تن در روز برای تولید گوگرد و جلوگیری از سوختن گاز اسیدی عملیاتی شده است.
شایان ذکر است مشعلسوزی این پالایشگاه به حجم تعهد ابلاغی یعنی روزانه ۰.۰۸ میلیون مترمکعب تن رسیده است.
نظر شما