به گزارش شانا، قاسم خورشیدی، مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق سوخت در نشست توجیهی، آموزشی اتصال مجوزهای حمل کالاهای دامی به سامانه بارنامه برخط گفت: در مجموعه قوانین مبارزه با قاچاق، ایجاد سامانه هایی با وظیفه پیشگیری از قاچاق پیشبینی شده است، در این رابطه بیش از 30 سامانه راهاندازی شده که هریک شامل چند زیرسامانه هستند.
وی افزود: با فعال شدن همه این سامانه ها مجموعه تولید، واردات، حمل و نقل، توزیع و عرضه کالا در کشور، بصورت الکترونیکی به طور کامل قابل رهگیری خواهد بود و تشخیص کالای قاچاق از غیرقاچاق به سادگی امکان پذیر است.
سخنگو و مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق سوخت و نظارت بر حمل و نقل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه با بیان این که دولت یازدهم همواره به ارائه شفاف آمار و اخبار پرداخته است، تصریح کرد: متاسفانه وضع نامناسب قاچاق و تاثیر آن بر اقتصاد کشور، حساسیت رهبر معظم انقلاب و دولت را در پی داشته است و بیانات اخیر معظم له در خصوص مبارزه جدی نشان دهنده نسبت مستقیم مبارزه با قاچاق و اقتصاد مقاومتی است.
خورشیدی ادامه داد: در همین رابطه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری دستگاههای عضو، برنامه ملی مهار و کاهش حجم قاچاق کالا و ارز در افق برنامه ششم توسعه را تدوین کرده که با اجرای آن از سال 93 برای اولین بار روند طولانی مدت صعودی قاچاق کالا، متوقف شده و به عدد 19.8 میلیارد دلار در سال 1393 کاهش یافته است.
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق فرآوردههای نفتی و نظارت بر حمل و نقل گفت: سال 94 نیز این روند نزولی ادامه یافت و شاهد کاهش 20 درصدی قاچاق بودیم که بخش عمده آن، کاهش حجم قاچاق در حوزه سوخت و فرآوردههای نفتی یارانهای بوده است که از رقم هفت میلیارد دلار در سال 92 به زیر یک میلیارد دلار در سال 94 کاهش پیدا کرده است.
نظر شما