به گزارش شانا، عباس آذرپیکان، رئیس اداره عمرانی سرمایه گذاری اداره کل بنادر استان هرمزگان اعلام کرد: بیش از 20 هزار میلیارد ریال قرارداد سرمایه گذاری در بندر شهید رجایی امضا شده است.
وی افزود: از مجموع سرمایهگذاری یادشده، حدود چهار هزار میلیارد ریال آن در بخشهای مختلف انرژی، خدماتی و کانتینری بوده است.
رئیس اداره عمرانی سرمایه گذاری اداره کل بنادر استان هرمزگان با بیان این که بندر شهید رجایی برای انجام سرمایهگذاری در بخشهای مختلف مشوقهای زیادی در نظر گرفته است، افزود: توسعه شبکه ریلی بندر، تکمیل زیرساختهای آب، برق، فاضلاب سیستم اعلام و اطفای حریق، شبکه ارتباطی و مخابراتی بندر و پسکرانه از جمله طرحهایی است که سرمایه گذاران بخش خصوصی علاوه بر معافیتهای مالیاتی از مشوقهای زیادی در این زمینه برخوردار میشوند.
آذرپیکان از تهیه طرح جامع بندر خلیج فارس واقع در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی برای انجام سرمایه گذاری در ساخت مخازن فرآوردههای نفتی از جمله مازوت، بنزین، گازوییل، قیر و گازمایع خبر داد و تصریح کرد: با افزایش میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بندر، هم اکنون بیش از 70 درصد قطعات زمین بندر خلیج فارس ازسوی بخش خصوصی یا به بهرهبرداری رسیده است و یا در مرحله اجرایی قرار دارد.
رئیس اداره عمرانی سرمایه گذاری اداره کل بنادر استان هرمزگان با اشاره به ظرفیت 300 هزار تنی کنونی مخازن فرآوردههای نفتی بندر شهید رجایی عنوان کرد: بر اساس قراردادهایی که در سه سال اخیر منعقد شده، هم اکنون افزایش ظرفیت این مخازن به یک میلیون و 500 هزار تن در حال اجراست و تا سال 1399 در مجموع ظرفیت مخازن نفتی این بندر به 2 میلیون و 500 هزار تن افزایش مییابد.
وی ادامه داد: هرگونه سرمایه گذاری در بندر شهید رجایی مطابق با استانداردهای روز جهانی انجام میشود تا در دوران پساتحریم با تکمیل زیرساختهای مورد نیاز این بندر و پسکرانه آن برای صادرات و واردات کالا همچنان جایگاه خود را در منطقه حفظ کند.
آذرپیکان گفت: در جهت تناسب ظرفیتهای دریایی با خشکی در بندر شهید رجایی، مطالعات ساخت 2 پست اسکله 100 هزار تنی و ارتقا ظرفیت 2 اسکله پنج هزار تنی به 15 هزار تن در این بندر در دستور کار ما قرار گرفته است.
بندر شهید رجایی در سال 2011 میلادی با رشدی معادل 46 درصدی در میان سه هزار و 500 بندر مهم جهان، با 28 پله صعود از رتبه 72 به رتبه 44 دست یافت.
نظر شما